PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7117}

Egzorcyzmy Emily Rose

The Exorcism of Emily Rose
2005
7,0 208 tys. ocen
7,0 10 1 207761
5,5 31 krytyków
Egzorcyzmy Emily Rose
powrót do forum filmu Egzorcyzmy Emily Rose

jak dla mnie to przez cały film wiało nudą, od początku, końca nie obejrzałem nie nie mogłem się przemóc, żeby nie zasnąć. ok. 40 minut mi przeleciało. dla mnie w tym filmie nic nie było strasznego więc nie wiem czym wy się podniecacie, możecie mi wyjaśnić?

rpd0

Ja też obejrzałam jedynie część filmu, gdyż strasznie nudzi.

Według mnie film jest nudny i nic nie wnosi, dlatego nie polecam. Strata czasu.

ocenił(a) film na 8
anusia_111

wy jestescie ludzie nienormalni ! Film jest nudny i dlatego nic nie wnosi do gatunku. A czego sie spodziewaliscie po tym filmie rozczlonkowywania sie na kawalki !? Jezu... Dla mnie ten film jest wybitny. Mowi wiele o naszej wierze i o naszych reakcjach na zjawisko opetania. Moim zdaniem jest on duzo lepszy od "Egzorcysty". Do tego dochodzi doskonala rola Jennifer Carpenter. Film poruszajacy a jednoczesnie wzbudzajacy w nas autentyczne przerazenie na zjawisko opetania. Moja ocena 9/10

użytkownik usunięty
Geralt90

Nie spodziewałem się, jak to piękną polszczyzną napisałeś "rozczłonkowywania na kawałki". Spodziewałem się, że film, nazywamy dumnie horrorem, choć trochę mnie przestraszy. A tu lipa...
Jestem ateistą, ale dla mnie wiara nic nie ma do mojej oceny filmu, bo nie ma w nim żadnego wielkiego przesłania.

oczywiśćie że nie ma nic do rzeczy, nie wiem czy to w ogóle zasługuje na miano horroru, nic tu nie było dobrego, wszystko na minus i jak tu nie zasnąć:P