Moja ocena 8/10.Podczas oglądania tego filmu czułem "szczyptę" strachu, lecz ten film nie jest typowym horrorem, ale daje ludziom znać by myśleli o demonach i szatanach....i to wywołuje w nas dreszcze. Kiedy poszedłem spać myślałem o złych mocach, a kiedy obudziłem sie o godzinie 3:00...przestraszyłem się, wyskoczyłem z łóżka i wtedy.....
.....poszedłem do łazienki, zrobiłem to co trzeba, wypiłem szklankę wody...i chciałem znów zasnąć lecz te "myśli" nie dawały mi spokoju, zmówiłem "Zdrowaśkę" i zasnąłem....Ten film daje dużo wątpliwości w istnienie szatana a mawet samego boga.
Oj geisha to mnie chyba nie przebijesz - 3:33 :D. Pierwsze co mi przyszło na myśl to że tak powiem to właśnie te cyferki tylko podwojone :D. Ale stracha miałem że ja pierdziu. Pzdr dla wszystkich :P
heh ja po oglądnięciu też zawsze miałem stracha o 3 w nocy zwłaszcza że lubiłem o tej godzinie jeszcze nie spać:} ale w sumie to później gdzieś usłyszałem od księdza że bojąc sie diabła oddaje sie mu cześć(co według mnie też jest racją) to jakoś przestałem się tym przejmować. jak popatrzeć na to z tej strony to to nieco inaczej wygląda.