Każdy ma swoje zdanie na temat Tego filmu, mi się on oficjalnie nie podobał, nudny, wcale nie straszny i na większej części jego trwania chciało mi się spać. Nie polecam go w ogóle. Pozdrawiam ;-)
Clint - jestem kobietą ;/ Jak śmieszni potrafią być ludzie co nie rozróżniają płci. A przecież czarno na białym pokazane jest, że ja to kobieta ;/
Bardzo przepraszam za to, że nie zauważyłem Twojej płci, a to dlatego, iż czytam same opinie i nie patrzę czasami na nicki i płeć autora danego komentarza.Nie mniej nie zmieniłem swojej opini na temat tego filmu.Nie musi się on Tobie podobać, kwestia gustu.Każdy może mieć swoje zdanie na ten temat.I na pewno nie jestem śmieszny, jestem raczej wesoły i wykazuję duże poczucie humoru.Podrawiam Cię serdecznie:)
No właśnie to było moje zdanie, do którego mam chyba prawo co nie ? ;-) I to nie znaczy, że nie dorosłam do tego filmu, po prostu mi się on nie podobał. Przyjmuję przeprosiny, ale muszę Cię ochrzanić :P Jak chcesz komuś coś powiedzieć, to przynajmniej dowiedz się czy jest kobietą czy mężczyzną, gdy rzeczywiście nie wiadomo to możesz startować raz kozie śmierć ;-) również pozdrawiam
Według mnie film jest wspaniale zreżyserowany... Siedząc przed telewizorem ilekroć go oglądam odczuwam ciary gdy słyszę głos szatana. Wydaje się od TAK rzeczywisty tak jakby to działo się tuż obok mnie. Muszę cię zmartwić, ale podpieram swoją wypowiedź faktami, gdyż na własne USZY słyszałam REALNE dzwięki podczas, może nie egzorcyzmów, ale modlitw o uwolnienie...
Dla mnie film zasługuje na 10, ba nawet na 100! Jest tak wspaniały i realny. Podziwiam aktorke grającą Emily. Pierwsza klasa!