PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133815}

Elizabeth: Złoty wiek

Elizabeth: The Golden Age
2007
7,1 40 tys. ocen
7,1 10 1 40020
6,3 14 krytyków
Elizabeth: Złoty wiek
powrót do forum filmu Elizabeth: Złoty wiek

Wchodzę na stronę; film ma juz trzy głosy. Wszystkie na "10". Toż to idiotyzm. Film ma ukazać się w 2006 roku (a kiedy to piszę jest 21 wrzesień 2004...). Jaki w tym sens? Ja też czekam z niecierpliwością na kolejny film z Wielką Królową Brytyjską i jestem zakochana w "Elżbiecie", ale oddawanie głosów na film przed jego premierą jest po prostu niepoważne... Żeby tylko ten film był wart tych "dziesiątek"...

ocenił(a) film na 6
732476

Zgadzam się z Tobą jednak wydaje mi się ze rozumiem takie osoby. Być moze podoba im się tematyka filmu, podobnie jak Ty bardzo lubią królową Elżbietę. Dlatego zagłosowali zanim ukazał się film. Chociaż w sumie... to i tak bez sensu.

732476

Hehe:D A ja teraz sprawdzam i już ma 9.933:D Te 15 osób naprawdę wie co dobre:/

daw1d

Tera te 22 osoby i średnia 9,14/10 :)

użytkownik usunięty
732476

teraz 31 głosów i średnia 9.06:)lUDZIE JUZ PRZESADZAJA A JAK FILM BEDZIE NIEWYPALEM?:P

Dla fanow gatunku i poprzednich tytulow film nie moze okazac sie nie wypalem wiec dlatego daja najwyzsza note.

Saddako

Jezu...ludzie, djacie juz spokój z krytykowaniem tych ocen..
Trzeba sie z tym pogodzić, że niektórzy dla jaj sobie klikają i TYLE. Więc nie zaśmiecajcie forum filmowego pisząc, jacy to jesteście zbulwersowani. Na każdej stronie nowego filmu zawsze ktoś cos takiego napisze...ile można...

732476

Idiotyzm...? This.. Is... FILMWEB!!!!!

:)))
IMDB gładko wprowadziło blokadę głosowania przedpremierowego. Jeśli ktokolwiek widział jakiś film na
pokazach specjalnych - może sobie do woli pisać komentarze, ale oceny "stoją" do momentu premiery. Za to
tutaj... Film w planach, premiera w 2008, czasem 2009 - a już są oceny. Dzieci NEO, czy jak...?

użytkownik usunięty
Gregovski

po premierze filmu głosy się wyzerują więc nie róbcie kłopotu,
wątek wielokrotnie poruszany na forum.