Wchodzę na stronę; film ma juz trzy głosy. Wszystkie na "10". Toż to idiotyzm. Film ma ukazać się w 2006 roku (a kiedy to piszę jest 21 wrzesień 2004...). Jaki w tym sens? Ja też czekam z niecierpliwością na kolejny film z Wielką Królową Brytyjską i jestem zakochana w "Elżbiecie", ale oddawanie głosów na film przed jego premierą jest po prostu niepoważne... Żeby tylko ten film był wart tych "dziesiątek"...
Zgadzam się z Tobą jednak wydaje mi się ze rozumiem takie osoby. Być moze podoba im się tematyka filmu, podobnie jak Ty bardzo lubią królową Elżbietę. Dlatego zagłosowali zanim ukazał się film. Chociaż w sumie... to i tak bez sensu.
teraz 31 głosów i średnia 9.06:)lUDZIE JUZ PRZESADZAJA A JAK FILM BEDZIE NIEWYPALEM?:P
Dla fanow gatunku i poprzednich tytulow film nie moze okazac sie nie wypalem wiec dlatego daja najwyzsza note.
Jezu...ludzie, djacie juz spokój z krytykowaniem tych ocen..
Trzeba sie z tym pogodzić, że niektórzy dla jaj sobie klikają i TYLE. Więc nie zaśmiecajcie forum filmowego pisząc, jacy to jesteście zbulwersowani. Na każdej stronie nowego filmu zawsze ktoś cos takiego napisze...ile można...
Idiotyzm...? This.. Is... FILMWEB!!!!!
:)))
IMDB gładko wprowadziło blokadę głosowania przedpremierowego. Jeśli ktokolwiek widział jakiś film na
pokazach specjalnych - może sobie do woli pisać komentarze, ale oceny "stoją" do momentu premiery. Za to
tutaj... Film w planach, premiera w 2008, czasem 2009 - a już są oceny. Dzieci NEO, czy jak...?