No;jeśli tacy dobrzy aktorzy,jak Foster czy Damon-grają w takich ..''produkcjach'',to znaczy,że Hollywood cienko przędzie i
aktoezy chwytają się każdej komercji,byle zarobić..Ten film-to strata czasu..Obciachany
temat..komiksowy;walka;mordobicie;wybuchy;uciśnieni i herosi..Nic dziwnego,że co i rusz w Ameryce komuś odbija i
zaczyna strzelać do wszystkiego,co się rusza;czy to szkoła,kampus studencki-czy ulica..Amerykanie..sami sobie robią to
kuku;takim badziewiem na ekranach.A będzie coraz gorzej,bo Ameryka generuje następny kryzys..
Co za hipokryta.
Więcej niż połowę filmów ocenionych przez ciebie na 7+ wyprodukowano w USA.
No to co?Jaki w tym związek?Widocznie to były DOBRE filmy..Jeden;drugi;piąty-będzie dobry;pięćdziesiąty-będzie działał jak środek na wymioty.
"Nic dziwnego,że co i rusz w Ameryce komuś odbija i
zaczyna strzelać do wszystkiego,co się rusza;czy to szkoła,kampus studencki-czy ulica..Amerykanie..sami sobie robią to
kuku;takim badziewiem na ekranach.A będzie coraz gorzej,bo Ameryka generuje następny kryzys.."
To że sam przeczysz sobie swoim anty amerykańskim akcentem wypowiedzi.
Ten film to jeden wielki zawód i przykład jak zmarnować ponad 100mln dolarów. O ile twórcom rekwizytów i SFX należą się duże brawa bo odwalili kawał dobrej roboty tak scenarzyście(i reżyserowi w jednym) wypadałoby wydzielić kilka sromotnych batów za ilość bzdur i sprzeczności pojawiających się na ekranie. Ten film po prostu nie trzyma się kupy, a motywacja do przeżycia głównego bohatera jest niczym nie umotywowana. UWAGA LEKKI SPOIL -> Robotnik żyjący w kiepskich warunkach, w mieście o wręcz postapokaliptycznym wyglądzie zrobi wszystko żeby przetrwać - kompletna bzdura.
To że ty byś się powiesił od razu to nie znaczy, że jakiś koleś pracujący w NORMALNYCH WARUNKACH (jakie panują w większości fabryk na terenie polski dzisiaj). nie może chcieć żyć skoro ma taką możliwość.
Tak w ogóle to ma prze*ebanie ciężką pracę według ciebie, według mnie to głównie stoi przez drzwiami i wali w guzik. Hmm co do post apo to tak wyglądają pewne rejony przedmieść niektórych polskich miast. Więc masz wszelkie predyspozycje do tego żeby się zabic TERAZ.
:D
I w ogóle to od kiedy chęć przetrwania TRZEBA motywować ? LOL chłopie lecz się na depresję.
dać jeden na 10 ? to ciekawe jak głąbie oceniasz zmierzch albo wiedzmina ? takim jak ty powinno się odciąć internet.wracaj paść świnie buraku.
czemu tyle wrogosci tutaj? tyle jadu maja w sobie ludzie dopoki nie stana oko w oko ze soba. dziwna natura ludzka. mniejsza z tym bo nie ten temat. uwazam ze film ma bardzo duzo wad ktore niestety przycmiewaja siodme poty wylane przez tworcow na zalety. efekty specjalne sa na bardzo wysokim poziomie. scenografia, charakteryzacja, scenografia i kostiumy to robota na medal. swietne sceny akcji - rewelacyjna operacja kamera w czasie walki ! bardzo szybkie tempo nie pozwalajace widzowi na oddech. na koniec zalet nie moge zapomniec o klimaciku ktory byl doskonale stworzony - roboty, hi-tech, cyborgi, syf i kurz. lubie to. i to by bylo na tyle. czas na wady. aktorzy mimo ze z wyzszej polki osobiscie mnie denerwowali. najlepsza role odegral zdecydowanie Sharlto Copley. lubilem go juz za dystrykt 9 i teraz tez mnie nie zawiodl. swietna postac tego najemnika swoja droga. scenariusz i bledy w filmie to dwie piety ktore ahillesa klada na dechy, bo obie. jestem calkiem spostrzegawczy i doskwierala mi ignorancja i brak konsekwencji. scenariusz, jego dziury i naiwnosc takze sa piachem w oczach. na koniec zostawiam tylko brak muzyki oraz brak logiki ktora mozemy wytlumaczyc niewytlumaczona, futurystyczna wizja swiata. skoro lozko moze leczyc z bialaczki w 3sec to powietrze takze nie ucieknie w kosmos z otwartego jak piwo w piatek elizium. mimo wszystko skoro nie jest to jakos przedstawione to dziala to na granicy bledu, przechylajac sie bardziej w strone bledu.
ps. sikam na interpunkcje, ortografie i majuskuly. nie bedziecie mi zycia ukladac !
ps2. skonczcie ta dziecinade z obrazaniem sie w internecie. naprawde trza sie edukacja zajac w tym kraju.