Tragedia? tak można nazwać twoją ocenę "3" , ale co najśmieszniejsze twoja ocena "PACIFIC RIM = 7" ten sam gatunek jak Elizjum.Pacific Rim nie dorasta do pięt Elizjum pod żadnym elementem.Efekty,aktorzy,gra aktorów,scenariusz,fabuła jest to jeden lepszy film jak nie najlepszy SCI-FI AKCJA w tym roku! Nie wiem czym cię kierowała taka ocena.Oczywiście każdy może mieć swoje zdanie, ale fakt porównania twoich ocen ELIZJUM do Pacific rim chyba wszystko wyjaśnia.
@EDIT
Daję ocenę 10 za Mata i efekty gdyby było coś innego dałbym 8
Dokładnie, film świetny, Pacific Rim też widziałem ale przy tym to bajka dla dzieci, jedyna rzecz łącząca oby dwa filmy to efekty, ale te w elyzjum są o wiele lepsze,.Nazywanie tego filmu tragedią to brak poczucia dobrego smaku, wnioskuję że nie lubisz filmów które poza zapewnianiem rozrywki zmuszają widza do jakichkolwiek przemyśleń a ten film jest do bólu pradwopodobny, sądzę że świat może tak wyglądać za jakieś 50 lat.Damon pokazał klasę, Foster również w formie, ale żaden ze mnie krytyk po prostu fan dobrego kina.Pozdrawiam
Pacific Rim ma o wiele gorszą fabułe... chociaz Elysium tez nie ma najlepszej ale powodem dlaczego Pacific Rim dostal odemnie taką ocene jest to że ten film miał wspalniałe efekty specjalne, które zobaczyłem w kinie. Elysium niestety nie miałem szanszy obejrzec w kinie dlatego być może ta ocena jest zaniżona.
Stwierdzenie że jest bolesny do oglądania to przegięcie i jawne splunięcie w twarz ludziom ktoózy przy filmie się doskonale bawili i do tego widzieli w nim coś więcej niż efekty.