PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=657207}

Epicentrum

Into the Storm
2014
5,9 30 tys. ocen
5,9 10 1 29648
4,3 7 krytyków
Epicentrum
powrót do forum filmu Epicentrum

Zastanawiam się, czy ludzie oceniający miernie ten film, dotrwali do jego końca? Początkowo sama miałam marne odczucia a jako koneser filmów katastroficznych z wielkim wysiłkiem powstrzymywałam się w trakcie pierwszej połowy od wyłączenia. Nie żałuję, że obejrzałam do końca. WIEKI nie widziałam czegoś lepszego.

: )

ocenił(a) film na 9
Kashja

Zgadzam się w 100%%%,ja nie wiem czemu ludzie tak wydziwiają że film im się nie podobał,jak dla mnie był fenomenalny,i bez przesady że pierwsza połowa była nudna,bo w sumie cały czas coś się działo i ciekawie się oglądało.Najlepsza polewka była z tych dwóch kolesi co ciągle pili bro,i jaja sobie robili,a na koniec jak wisieli na drzewie do góry nogami,to już wogóle jajca były.:P Ja go spokojnie oceniam 9/10,bo dawno nie widziałem tak super katastroficznego filmu.;)

ocenił(a) film na 8
Kashja

Nie wiem czemu ludzie tak najerzdzaja na ten film ze jest beznadziejny, dla mnie był naprawdę bardzo dobry, choć muszę sie przyznać ze po obejrzeniu zwoastuna nie spodziewałam sie niczego dobrego ale film mnie bardzo mile zaskoczył no i jeszcze te efekty. Bomba :D