PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=196074}
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 71888
2,6 24 krytyków
Eragon
powrót do forum filmu Eragon

Średniodobry

ocenił(a) film na 8

Srednio dobry ten film Że tak powiem,wielki minus jaki doświadczyłem to wersja z dubingiem, ale film ogolnie wporzadku ,od 9lat wiec nagich scen, krwi itd nie doswiadczymy:) polecam na rodzinne wyjscie do kina . Zobaczymy co pokaza w nastepnej czesci,

Rede

dubbling był tragiczny, nie wspomne o saphirze, głos Brodzik kompletnie nie pasował do tej postaci... mi sie film nie podobał, taka bajeczka dla dzieci, spodziewałam się bardziej poważnego filmu.

agik2

Zgadzam się film jest do kitu. Zamiast trzymać się bardziej książki reżyser wolał, trsymać się swojej wizji, którajest okropna. Film jest "porażką". Poszedłem na ten film myśląc i mając nadzieje, że to cojest na pisane przez internautow był tylko ich wybujała fantazją. Lecz po obejrzeniu filmu stwierdzam, że mieli rację, jak będzie następna część Eranog'a to nie pójdę. Bo niechcę sobie pogorszyć samopoczucia.

ocenił(a) film na 8
centaur31

Mnie się nawet podobało, ale po pierwsze nie czytałam jeszcze książki, po drugie w moim przypadku faktyczie było to po prostu wyjście rodzinne. Tak więc sam film - nienajgorszy, za dubbing jedynka na szynach.