PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=196074}
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 71887
2,6 24 krytyków
Eragon
powrót do forum filmu Eragon

żenada!!!!

użytkownik usunięty

To samo było z 'Osadą'. Zwiastun lepszy od samego filmu porażka przez duuuże 'P' za krótka walka z samym Durzą pozatym niby historia miłosna-jeśli podciągnąć pod to wątek z eragonem i tą babką (jak jej tam było?),miłosna a pocałunku zero, nul ,i sam smok -jego widok ugodził mnie w samiuśkie serducho i nie dość że wygląda jak przerośnięte ptaszysko to jeszcze gada jak ktoś kiedyś mawiał pełen serwis!!!Litości?!

No dobra,film nie jest najlepszy,ale porównywać Osadę do Eragona to już chyba lekka przesada.Moim zdaniem Village było bardzo dobre,a Eragona poniżej oczekiwań.

użytkownik usunięty
Edward_Nozycoreki

przeciez nie porownuje calej osady do eragona chodzi mi tylko o to ze zwiastuny obu filmow byly bardzo obiecujace i ale juz filmy obejrzane w calosci nie! a co do osady to jak mozesz to uznac za bardzo dobre? to mial byc horror tak? a ilu momentow 'grozy' sie tam dopatrzyles? bo ja zaledwie dwoch!!

Jakoś jednak mogę ten film uznać za bardzo dobry;)A tak pozatym nie wiem gdzie dopatrzyłaś się opisu że ten film to horror,hm?Bo z tego co wiem to na stronie filmuweb został sklasyfikowany jako Thiller i Dramat,a thiller a horror to poważna różnica, bo nie wnikając w treść filmu i tak wiadomo że wszystko się rozwiązuję i to logicznie,czego nie można powiedzieć o fantastyce grozy.Proszę cię więc nie myl gatunków.Zależy jak się do tego filmu podejdzie,trochę fałszywe faktycznie okazały się zwiastuny i promacja(choć genialna) które sugerowały że rzeczywiście będziemy się bać,wszystko jednak tak jak w filmie okazało się tylko pozorami.Mi to nie przeszkadzało bo i tak mi się spodobał,ale rozumiem że pewne osoby mogą się czuć zawiedzone.Było kilka momentów strasznych,moim zdaniem wspaniale została ukazana atmosfera lasu i tu głównie zasługa operatora kamery,cudowna muzyka oraz świetna scenografia, no i co najważniejsze nie nudziłem się.Eragon natomiast wydawał się bardzo mdły i za bardzo stereotypowy.Czasami ziewałem,ogólnie nie zbyt dobrze to wypadło.Nie mam zamiaru się z tobą kucić a jedynie wyrażam swój pogląd.Pozdrawiam
Edward

assai134

Sorry na tym komputerze jest jeszcze jedno konto i akurat było zalogowane na filmieweb,żeby nie było nie dopowiedzeń:)