Witam moim zdaniem film nie był za dobry, ale nie był też zły, dlatego dałem średnią ocenę 6/10 i zgadzam się z wszystkimi tematami i odpowiedziami, czyli np. ?film był super? albo ?totalne dno?, ponieważ zauważyłem, że ci, co czytali książkę to film im się nie podobał a ci, czyli też ja, co jej nie czytali to film był średni albo super (są też wyjątki jak zawsze) a zgadzam się z tymi i z tymi, ponieważ oceniacie film pod wpływem emocji (większość), ale nie emocji z filmu to inną drogą zaraz postaram się do tego dojść tylko z tego, co usłyszycie lub przeczytacie w zapowiedziach czyli ci co czytali książkę i usłyszeli, że ma wyjść film na podstawie właśnie tej książki to od razu myśleli, że będzie np.: super film bo książka też była super ale, że nie było tam paru momentów albo połowa została zmieniona to od razu pisali film padaczka bo w książce było inaczej ja np: i wiele innych osób uważamy, że film był dobry albo super i do czego zmierzam bo jak ja bym czytał tę książkę to mógł bym się założyć, że moja ocena by była taka sama jak tych co książkę czytali czyli np.: 3/10 bo w książce było inaczej i tak właśnie większość ludzi ocenia filmy (ja też tak czasami) następny przykład ci co nie lubią telenowel np.: ?M jak Miłość? to od razu ich ocena po jednym odcinku jeżeli by tyle wytrzymali była by 1/10 albo może 2/10 (to dotyczy się każdego gatunku) ja lubię horrory i komedie to np.: w jak jakimś horrorze będzie mało krwi to sobie zobaczcie moje oceny będą słabe ale lubię filmy z zombie i wampirami i wilkołakami to nawet jak film będzie dla 80% widzów nudny padaczka itp. To możecie sobie zobaczyć, że ja mam wysokie oceny właśnie w takich filmach i można tu pisać dużo przykładów ale po co mam nadzieje, że zrozumiecie o co mi chodzi jak nie to czytałem kiedyś taką książkę chyba pod tytułem ?podstawy psychologii? ale nie pamiętam bo to było jak miałem 14 lat i sam nie wiedziałem co czytałem ale teraz rozumiem trochę ludzką psychikę ale to nie ważne. Ważne jest to, że ja szanuje no prawie wszystkie wypowiedzi i wy też powinniście, ale nie musicie napisałem prawie wszystkie, bo są ludzie, którzy chcą być zauważeni albo chcą być zupełnie inni i jak jest np.: 100 komentarzy i 97% dała minimum ocenę 5/10 a 3 z oceną 1/10 lub 2/10 to wtedy coś z tym typkiem jest coś nie tak.
POZDRAWIAM