PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=196074}
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 71887
2,6 24 krytyków
Eragon
powrót do forum filmu Eragon

Widziealem wczoraj film i jedyne słowo jakie mi sie nasuwa to totalna klapa!!!Z takim potencjalem pieniedzmi i wspaniala historia jakoś stworzył Paolini to zrobili najgorsze co mogli zrobic: hollwodzki bubel nastawiony na kase:(A powinien powtac film na miare Wladcy Pierscienie a nawet lepszy!!!
Wiekszosc wątków sie nie zgadza liczne bledy nie wiem z czego wynikajace(brak pieniedzy??? chyba nie raczej niedbalstwo o szczególy) np.brak urgali(zamiast nich sa dziwni ludzie obsmarowani jakimis farbami).Koniec filmu to juz masakra i doslowna samowolka scenarzysty, praktycznie zadnej zgodnosci z ksiazka.
Jestem wielkim fanem Eragon ale to co oni z nim zrobili to kompletna klapa!!!Ludzie nie idzcie na ten fil do kina bo tylko szkoda tych 16 zł
A najlepiej wcale tego nie ogladac bo tylko czuje sie po tym niesmak.

ocenił(a) film na 1
piotrek_1612_2

człowieku moje wypracowania od polaka sa bardziej wartosciowe od tej tandety tego jak mu tam puzona? koza? a paulini? wyżuciłem książke po pierwszym zdaniu " za górami za lasami był sobie smok i umiał latać i zionąć ogniem i byli tam jeszcze elfy hurra"

ocenił(a) film na 1
dengr

Nie zgadazm sie z Toba co do ksiażki bo to jest jedna z lepszych jak czytalem.Posiada wszystkie cechy wysmienitej fantastyki i czyt sie ja jednym tchem ale film to jak juz wczesniej pisalem to bubel

ocenił(a) film na 4
dengr

Naprawdę twoje wypracowania z polskiego są bardziej wartościowe? A miałeś w ręku kiedyś słownik ortograficzny?

ocenił(a) film na 1
dzoka91

A co powiesz na to ze ma udokumentowana dyslekcje:P
Na maturze nie musialem zwracac na ortografie wiec tym bardziej tutaj:P
ps.wrzuc na luz

ocenił(a) film na 1
dzoka91

A co powiesz na to ze ma udokumentowana dysleksie:P
Na maturze nie musialem zwracac na ortografie wiec tym bardziej tutaj:P
ps.wrzuc na luz

ocenił(a) film na 1
dzoka91

ja nigdy nie miałem słownika bo poco ale jak bym miał wybierać pomiedzy słownikiem a eragornem wybrał bym słownik bo ciekawszy

ocenił(a) film na 1
piotrek_1612_2

ksiazka jest genialna !
a film juz z zapowiedzi wydaje sie byc klapa... ale pojade i zobacze ;)