PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=196074}
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 71888
2,6 24 krytyków
Eragon
powrót do forum filmu Eragon

Nie widziałam jeszcze tego filmu i teraz nie wiem czy warto się trudzić i oglądać powiedzcie. Czytałam książke i wiem że druga częśc jesst lepsza a ta jest nudniejsza ale powiedzcie czy film jest warty oglądania. Czekam na odpowiedź!!!

ocenił(a) film na 1
hogata_5

Szczerze!!!To takiego gówna dawno nie oglądałam.Film jest beznadziejny w każdym calu!!!! Ja osobiście Ci go nie polecam,chyba,że chcesz się baaardzo rozczarować(tak jak ja). :)
Pozdrawiam :))

Ancys

Dzięki że mi powiedziałaś w takim razie nie bede se marnować kasy. Thanks =)))

ocenił(a) film na 1
hogata_5

Nie ma za co:)) :))
Pozdrawiam gorąco =) =)

hogata_5

Za przeproszeniem, głupia jesteś, że nie oglądniesz tego filmu, bo JEDNA osoba napisała, że to gówno, sama jeszcze nie oglądałam tego filmu, czytałam książke, ale jak bede miała okazje, na pewno obejże.
Ludzie mają różne gusta, może właśnie całkiem odmienne od twojego!!!Może przynajmniej sprawdz ranking.

hogata_5

hmm... czy warto oglądać... byłam na tym w kinie bo musiałam... ale gdybym mogła to może kasy bym nie wywalała na to ale bym sobie w domciu obejrzała... :) głównym minusem tego filmu jest to ze fabuła jest sciągnieta z innych filmów... to z Władcy Pierscieni (nawet nazwa kolesci jest podobna "aragon" a "eragon"... co za róznica:/) troche nawet z Harry'ego Pottera (watek z magią...-mało tego jest ale jest... ja to traktuje jako duży plus:))no i troche nawet z martiksa... (cudowne uzdrowienie(?:/)) ale jesli ktos lubi takie bajeczki fanatstyczne to mu sie na pewno spodoba...:) i nawet nie wzieli jakiegos super przystojniaka tylko normalnego chłopaka... :) to tez nawet dobrze :) gdybym miała go oceniac to dałabym mu 6.5:] to jest moje zdanie...:)
Pozdrawiam :)

StarFish

Wiesz każdy ma różne gusta ale jeśli chociaz ta jedna osoba mi odpowiedziała że nie warto to ja nie idem tylko sobie wypożycze kiedyś.=)

ocenił(a) film na 1
hogata_5

shit ! i tyle , to taka bajka .. typowo smoki krolewne lol :DD
niepolecam ,

ocenił(a) film na 3
hogata_5

krótko:ten film jest poprostu zalosny.nie warto tracic kase na takie.....