Ten film to kompletne dno.Gdy ktoś przeczyta książke lub zacznie czytać następną po obejrzeniu zobaczyjak wiele elementOW i postać ominelin w filmie ten film to najgorszy film jaki widziałam
to prawda, że w porównaniu z książką to film jest co najmniej kiepski. ale nie określiłabym tego jako dno (; mi się nawet podobał, odprężyłam się przy nim i rozluźniłam i dlatego wystawiłam mu dosyć wysoką ocenę, ale może być to spowodowane faktem, że przed eragonem oglądałam dosyć nudny dramat i może ta zmiana wpłynęła dosyć znacznie na moją ocenę .
to prawda, że w porównaniu z książką to film jest co najmniej kiepski. ale nie określiłabym tego jako dno (; mi się dosyć podobał, odprężyłam się przy nim i rozluźniłam i dlatego wystawiłam mu dosyć wysoką ocenę, ale może być to spowodowane faktem, że przed eragonem oglądałam dosyć nudny dramat i może ta zmiana wpłynęła dosyć znacznie na moją ocenę .
Możesz ma racje bo oglądałam Eragon z dubbing i bardzo się zawiodłłam.Ale z napisami o wiele lepije bżmiałał.Wiesz oglądałam HP nie jednak zmieniam swoje zdanie . Eragon to fantastyczny film
Ja osobiście uważam że film jest nienajgorszy chociaż jeśli ktoś spodziewał się wiernej adaptacji książki to żeczywiście mógł się zawieść... Ja przeczytałem książkę dopiero po obejrzeniu filmu i pomimo to nadal mi się podoba, bo potraktowałem go jako historię jedynie opartą na książce Christopher'a Paoliniego. Co prawda jest troche irytujących rzecy jak dialogi i "przeskoki czasowe" jednak to aż tak strasznie mi nie przeszkadza...