PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=196074}
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 71887
2,6 24 krytyków
Eragon
powrót do forum filmu Eragon

HELOOOOOOŁ!!!

ocenił(a) film na 2

Co za żenada!!! I co zam robi Irons?!?!?!?!?!?!?!!?!?

ocenił(a) film na 2
mefik2

sam jesteś żenada...-.-'

ocenił(a) film na 2
Krup_nick

no chyba Ty!

ocenił(a) film na 2
mefik2

no chyba nie. Ten film to istne arcydzieło, ruska kuro!

ocenił(a) film na 2
Krup_nick

Chyba przejadłeś/łaś się tego co masz w nicku.

ocenił(a) film na 2
mefik2

jak już to przepiłam.

ocenił(a) film na 2
Krup_nick

No to dziwny masz ten krupnik, w moich stronach jest w nim wiele dodatków (jak choćby... kasza!) o stałym stanie skupienia, a więc nie wlewa się ich bezpośrednio do gardła, lecz przeżuwa, czyli je.

ocenił(a) film na 2
mefik2

Ty chyba mieszkasz w jakiejś wiosce, która nie ma dostępu do nowości na rynku monopolowym. Przykro mi z tego powodu. Przez swoją niewiedzę sprawiasz, że Twoje doznania smakowe cierpią.

P.S. Wiem co to kasza. Poza tym, pewnie Cię zadziwię, ale przeżuwanie nie jest mi obce.

ocenił(a) film na 2
Krup_nick

rząd Cetartiodactyla, podrząd Ruminantia? Rozumiem.

ocenił(a) film na 2
mefik2

sądzisz, że jeśli użyjesz słów, których sam nie rozumiesz, to będziesz uchodzić za inteligentniejszego?

ocenił(a) film na 2
Krup_nick

dokładnie tak sądzę, ponieważ Ty także ich nie rozumiesz, a tego, czy ja je rozumiem pewna już być nie możesz.

ocenił(a) film na 2
mefik2

a skąd Ty wiesz, że ich nie rozumiem? Takiś mądry, cwaniaczku?

ocenił(a) film na 2
Krup_nick

Bo zakładam, że nie znasz ponad 194 000 słów, które występują w języku łacińskim, rzecz jasna, mogę się mylić. Żartowałem, nie mogę.

ocenił(a) film na 2
mefik2

Ja natomiast zakładam, że Twoja znajomość łaciny kończy się na sentencjach zasłyszanych w szkole. Przykro mi stwierdzać, ale Twój egoizm aż bije po oczach.

ocenił(a) film na 2
Krup_nick

Muszę Cię zmartwić, ponieważ chodziłem do jedynej w Polsce szkoły, w której nie posługiwano się językiem innym niż łacina. Uwielbiam go i jest moją największą pasją od niepamiętnych czasów.

ocenił(a) film na 2
mefik2

Wybacz, ale niestety mnie ten fakt nie zmartwił. Jakże byłoby mi miło, gdybym miała jakiekolwiek potwierdzenie jej istnienia. Mam nadzieję, że to nie jest taka sama szkoła jak Hogwart.

ocenił(a) film na 2
Krup_nick

Gumienice 19. Zapraszam.

ocenił(a) film na 2
mefik2

Mam obawy co do liczby uczęszczających do niej osób. Czyżbyś był wybrańcem wśród ludu i edukował się tam sam?

ocenił(a) film na 2
Krup_nick

Nie, nie, jest jeszcze kilka osób z całego świata prócz mnie.

ocenił(a) film na 2
mefik2

Pewnie czujesz się niesamowitym dzieckiem. Smoka też masz? Chyba na czymś do tej magicznej szkoły musisz docierać.

ocenił(a) film na 2
Krup_nick

Pewnie, sunshine :)

użytkownik usunięty
mefik2

Typowe kobiety.

ocenił(a) film na 2
Krup_nick

Nie komentując poziomu tej dyskusji i sposobu jak została ta opinia wypowiedziana, muszę niestety stwierdzić, że jest to żenada i dno...

ocenił(a) film na 2
LordKroq

chyba trzeba czasem pomyśleć o tym, że nie wszystkie komentarze na filmwebie są na wysokim poziomie. ;) A dyskusja wyżej to zwykły, zamierzony spam.