PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=196074}
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 71887
2,6 24 krytyków
Eragon
powrót do forum filmu Eragon

Hmm...

ocenił(a) film na 10

Film mi się podobał ale osoby które czytały książkę twierdzą że jest słaby... nie wiem książki nie czytałam więc daję 10:) Safira jest super... no i odtwórca głównej roli też spoko:)

ocenił(a) film na 1
Sylwia15

Ręce opadają po prostu...
... czy jest to jedyne Fantasy, jakie oglądała autorka tego tematu?

O wyjątkowo irytującym wystawianiu oceny 10/10 - zarezerwowanej dla filmów wiekopomnych - pierwszemu lepszemu badziewiu gadać mi się już nawet nie chce.

"Safira jest super..."

Tej obelgi płazem nie przepuszczę... toto - mutant pokroju archeopteryksa - ma niby być smok?
Skóra węgorza, pysk psa, skrzydła orła, szyja łabędzia i ogon węża boa. Co SMOCZEGO? Nic!
A ty śmiesz twierdzić, że ta żałosna parodia smoka jest super?

"no i odtwórca głównej roli też spoko:)"

Bez głupich żartów - on? Ten laluś z blond włosami? Co nawet emocji z siebie wykrzesać odpowiednich nie umie, a jeszcze głupiej niż książkowy Eragon parodiuje Luke'a Skywalkera.

ocenił(a) film na 10
Der_SpeeDer

No to widzę że w tym kraju nie można po prostu powiedzieć co się myśli bo zaraz ktoś ci zaczyna udowadniać że się mylisz bo to, to i tamto.... poza tym fanka fantasy nie jestem poza Eragonem oglądałam tylko Władcę Pierścieni... nie przepadam za tym typem książek, ale film Eragon mi się podobał dałam 10 i to jest moja prywatna opinia i mam do niej prawo! A co do odtwórcy głównej roli to rzecz gustu i spierać się nie będę...

ocenił(a) film na 1
Sylwia15

"nie przepadam za tym typem książek, ale film Eragon mi się podobał dałam 10"

Aha - bo TOBIE SIĘ PODOBAŁ - to znaczy, że to jest arcydzieło?
To przez takich łebków, jak ty, średnie ocen na FW są zwykłą kpiną.

"to jest moja prywatna opinia i mam do niej prawo!"

A ja mam prawo powiedzieć ci, że jesteś idiotką. Mam, ale z tego prawa nie skorzystam, bo byłoby to z mojej strony nie tylko nadużycie, ale też grubiaństwo.

Szkoda, że ty nie zastanawiasz się ani chwili, zanim ze swojego prawa skorzystasz tylko na takiej podstawie, BO TOBIE WOLNO.

ocenił(a) film na 10
Der_SpeeDer

Możesz myśleć że jestem idiotką..., tak jak ja mogę myśleć że po prostu przesadzasz:/, nie będę zagłębiać się dalej w tę dyskusję napisałam tylko co myślę i nad tym filmem roztkliwiać się nie będę bo jego fanką nie jestem... po prostu mi się podoba i tyle, uważam temat za zamknięty. Bye!

ocenił(a) film na 1
Sylwia15

"Możesz myśleć że jestem idiotką..."

Radzę jeszcze raz - ze zrozumieniem - przeczytać tamto zdanie. Ale to naprawdę uważnie.

"napisałam tylko co myślę i nad tym filmem roztkliwiać się nie będę bo jego fanką nie jestem"

To wystaw jakąś normalną ocenę, a nie dychę!