PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=196074}
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 71888
2,6 24 krytyków
Eragon
powrót do forum filmu Eragon

Hmmm

ocenił(a) film na 3

Hey! Oglądałam ten film(na szczęście po angielsku-- z napisami) no i uważam że jak na takiego reżysera jest niezły. Nie zapowiadał się dobrze, ale jest niezły. Ani zły, ani dobry... Hmm... Oczywiście każda moja(i mojej przyjaciółki) reakcja na scenę z Murtagh'iem była:::
- UIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII (czytaj: jeden wielki pisk :D)
No ale i tak uważam że jest znośny. Heh :) Choć reżyser ma manię blond włosów!!!!!!!!!!!

Yuzuki

Może dlatego wszyscy blondyni bo według innego reżysera ( coprawda polskiego... ale zawsze) czerń sie żle fotografuje.
Ta uważał Hoffman i Helena w Ogniem i mieczem jest blondynką... to chyba byl jakis znajomy rezysera eragona hehe :D

ocenił(a) film na 3
Aghnessa

lol moze masz racje ale czemu murtagh mial czarne wlosy?? heh no nie wiem ale nawet jesli to powinni zrobic czarnowlosych (nie lubie blondynow)

Yuzuki

No nie! Czarny charakterek, buntownik i uciekinier z bląd włosami?? Tego by już widzowie nie przeżyli :P

Yuzuki

co tam bląd włosy dla takiego kolesia... ja bym mu dała różowe! :D
(ok, zart-nie znosze róznowego;)) ale filmik taki nawet spoko... ani super fajny ani zły... ale ten aktor wcale nie jest super przystojny... no ok, czasem robił fajne minki (:D) ale dobrze ze wzieli takiego normalnego chłopaka a nie jakiego kena z okladek:/
pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 3
StarFish

właśnie dlatego on mi się podoba. nienawidzę "kenów z okładek" :D a ty christinka jak mój temat znalazłaś? ;P