Hey! Oglądałam ten film(na szczęście po angielsku-- z napisami) no i uważam że jak na takiego reżysera jest niezły. Nie zapowiadał się dobrze, ale jest niezły. Ani zły, ani dobry... Hmm... Oczywiście każda moja(i mojej przyjaciółki) reakcja na scenę z Murtagh'iem była:::
- UIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII (czytaj: jeden wielki pisk :D)
No ale i tak uważam że jest znośny. Heh :) Choć reżyser ma manię blond włosów!!!!!!!!!!!
Może dlatego wszyscy blondyni bo według innego reżysera ( coprawda polskiego... ale zawsze) czerń sie żle fotografuje.
Ta uważał Hoffman i Helena w Ogniem i mieczem jest blondynką... to chyba byl jakis znajomy rezysera eragona hehe :D
lol moze masz racje ale czemu murtagh mial czarne wlosy?? heh no nie wiem ale nawet jesli to powinni zrobic czarnowlosych (nie lubie blondynow)
No nie! Czarny charakterek, buntownik i uciekinier z bląd włosami?? Tego by już widzowie nie przeżyli :P
co tam bląd włosy dla takiego kolesia... ja bym mu dała różowe! :D
(ok, zart-nie znosze róznowego;)) ale filmik taki nawet spoko... ani super fajny ani zły... ale ten aktor wcale nie jest super przystojny... no ok, czasem robił fajne minki (:D) ale dobrze ze wzieli takiego normalnego chłopaka a nie jakiego kena z okladek:/
pozdrawiam :)