PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=196074}
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 71888
2,6 24 krytyków
Eragon
powrót do forum filmu Eragon

Czy ja jestem ślepy? Bo jakoś nie zauważyłem jej w filmie a w obsadzie jest...

ocenił(a) film na 4
Legolas

Nie, nie jesteś ślepy xD Katrina w ogóle tam nie występowała... I naprawde nie wiem czemu oO

_Dy

No dokładnie... A w galerii jest jej zdjecie, tylko niby z skąd???

ocenił(a) film na 10
Legolas

moze Eragon ma rozszerzoną wersje jak władca pierścieni, i tam sie pojawia?? ale to tylko moje przypuszczenie [!!]

ocenił(a) film na 2
Legolas

Z całą pewnościa Katrina ani razu nie mignęła nawet na ekranie! Koszmar!
Ciekawa jestem, co oni z tym zrobią w II części?

ocenił(a) film na 3
Legolas

Ja też się zdziwiłam. I Roran powędrował niewiadomo gdzie, choć w książce opisane było, że (o ile pamiętam) chciał pracować u młynarza. No i podkochiwał się w Katrinie. Wogóle połowę postaci, ważnych postaci, pominięto: kotołaka, Elvę...Aklcja pędząca na łeb, na szyję...Renomę ratują chyba tylko efekty specjalne, ktore na mnie zrobiły wrażenie.

Achajka_2

Ja też napisałem taki temat :D jej poprostu nie było :/

Sidewinder

Zdjęcia są bo ona wystąpiła ale usunęli wszystkie sceny z jej udziałem :/ chamstwo mogli zostawić chociaż jedną :/

Sidewinder

a nie wie ktoś może z jakich powodów usunięto jej postać?? :/

ocenił(a) film na 7
Tena

Ja nie wiem. Film i tak jest krotki... :/ ale tez żywie taka nadzieje jak to juz ktos napisal, ze bedzie wersja rozszerzona :)

Invisible_Eve

Napewno w dodatkach DVD będą sceny usunięte więc najwyżej tam ją zobaczymy :D

ocenił(a) film na 1
Legolas

Moim zdaniem głupio zrobili usuwając Katrinę z "podstawowej" wersji. Ciekaw jestem jak będzie realizowana druga część skoro nie ma miłości Rorana. Ciekawe kogo Roran będzie chciał odbić z rąk Raazaców skoro nie ma Katriny

krakers89

Przecież porwią ją dopiero w drugiej części. Pewnie dopiero tam się pojawi

ocenił(a) film na 10
Sidewinder

no, ale byla w ksiazce w pierwszej czesci, wiec bez sensu że jej niema... mam nadzieje, ze nie bedzie tak jak z tomem bombadilem we władcy...

Marcepan

Ale Tamsin była świetnie dobrana do roli Katriny. I skoro usunęli sceny z jej udziałem może nie przyjąć roli w drugiej części :(

Marcepan

Ale z braku filmowego Toma Bombadila filmowcy wybrneli naprawdę zgrabnie. Chodzi o to aby jak już się jakąś postać wycina to powinno się przemyśleć jaki będzie to miało wpływ na fabułę i jak to dalej zgrabnie pociągnąć bez danej postaci. Podejrzewam, że filmowcy chcieli usunąć postać aby akcja była bardziej wartka - zamiast zamierzonego efektu mamy mnóstwo nielogiczności i zagmatwaną akcję, w której autentycznie trudno się połapać.