Nie, nie jesteś ślepy xD Katrina w ogóle tam nie występowała... I naprawde nie wiem czemu oO
moze Eragon ma rozszerzoną wersje jak władca pierścieni, i tam sie pojawia?? ale to tylko moje przypuszczenie [!!]
Z całą pewnościa Katrina ani razu nie mignęła nawet na ekranie! Koszmar!
Ciekawa jestem, co oni z tym zrobią w II części?
Ja też się zdziwiłam. I Roran powędrował niewiadomo gdzie, choć w książce opisane było, że (o ile pamiętam) chciał pracować u młynarza. No i podkochiwał się w Katrinie. Wogóle połowę postaci, ważnych postaci, pominięto: kotołaka, Elvę...Aklcja pędząca na łeb, na szyję...Renomę ratują chyba tylko efekty specjalne, ktore na mnie zrobiły wrażenie.
Zdjęcia są bo ona wystąpiła ale usunęli wszystkie sceny z jej udziałem :/ chamstwo mogli zostawić chociaż jedną :/
Ja nie wiem. Film i tak jest krotki... :/ ale tez żywie taka nadzieje jak to juz ktos napisal, ze bedzie wersja rozszerzona :)
Moim zdaniem głupio zrobili usuwając Katrinę z "podstawowej" wersji. Ciekaw jestem jak będzie realizowana druga część skoro nie ma miłości Rorana. Ciekawe kogo Roran będzie chciał odbić z rąk Raazaców skoro nie ma Katriny
no, ale byla w ksiazce w pierwszej czesci, wiec bez sensu że jej niema... mam nadzieje, ze nie bedzie tak jak z tomem bombadilem we władcy...
Ale Tamsin była świetnie dobrana do roli Katriny. I skoro usunęli sceny z jej udziałem może nie przyjąć roli w drugiej części :(
Ale z braku filmowego Toma Bombadila filmowcy wybrneli naprawdę zgrabnie. Chodzi o to aby jak już się jakąś postać wycina to powinno się przemyśleć jaki będzie to miało wpływ na fabułę i jak to dalej zgrabnie pociągnąć bez danej postaci. Podejrzewam, że filmowcy chcieli usunąć postać aby akcja była bardziej wartka - zamiast zamierzonego efektu mamy mnóstwo nielogiczności i zagmatwaną akcję, w której autentycznie trudno się połapać.