PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=196074}
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 71887
2,6 24 krytyków
Eragon
powrót do forum filmu Eragon

No i w sumie chyba nie ma powodu do zdziwienia. Pytanie, które mnie nurtuje, to co w tym filmie w takim razie robią aktorzy klasy Ironsa i Malkovicha?? Najwidoczniej musieli dostać niezłą gażę za swój udział, bo w to, że scenariusz ich autentycznie zaciekawił śmiem wątpić.

ocenił(a) film na 3
Thommy

To że krytycy zjechali jakiś film to doprawdy guzik znaczy. Co najwyżej może być jakąś tam wskazówką.

ocenił(a) film na 1
Thommy

albo ich bachory namówili tak jak deppa do piratów. I jak tu zakazywać aborcji?

Thommy

Krytycy i widownia też. Na imdb ktoś wspomina, że na północnym pokazie widownia wygwizdała film, a jeden z małoletnich fanów wręcz rozpłakał się "bo film zepsuli" i mamusia musiała go pocieszać :D

Irons już co najmniej raz wylądował w takim filmie, Dungeons & Dragons.. ciekawe, że tam smoki też grały dużą rolę ;) Może po prostu lubi latające gady... a może raczej skusiła go największa w swej karierze gaża, jaką dostał za Eragona ;)

Mnie ten temat zresztą zbyt nie interesuje, po przejrzeniu informacji o autorze i jego "oryginalnym" dziele.

Thommy

Jeżeli uważasz, że rola Deppa w "Piratach. . ." była kiepska, no to wybacz, nie mamy o czym mówić. . .

Pomyluna

Zgadzam się z trzema ostatnimi przedmówcami. Guzik mnie obchodzą krytycy. Bardzo często jest tak że uwielbiam filmy jechan przez krytyków. A Depp w Piratach kiepski? Hmmm... Duuużo osób się z Tobą nie zgodzi.

ocenił(a) film na 1
Pomyluna

nie była kiepska była żałosna i masz racje nie ma co o nim gadać bo tylko można sie pochlastać...