Narazie widziałem tylko zwiastun i mi się podoba... Z pewnością pójdę na film do kina:) DO WSZYSTKICH MARUD!!! Po co gadać że ekranizacja to totalna klapa skoro Paollini brał udział w filmie i powiedzmy że "nadzorował" prace reżysera! Czytałem książke i bardzo mi się podobała... po obejrzeniu filmu może do was dołącze;) ale tylko może:P (Po WP marudziłem nie miłosiernie... nie ja do teraz marudze:P) Pozdro dla MARUD:D Matrim
Matrim masz całkowitą racje. Chociaż jedna osoba co nie marudzi (chociaz czasami mozna pomarudzic... ale ja sie namarudzilam i chyba koniec >postac Eragona mi nie pasowala zbyt bardzo...<) nie wiem czemu wszyscy czepiaja sie tego że Saphira jest brzydka, że cos tam coś tam... wiekszosc osob wypowiadajacych sie zapewne widzialo jedynie zwiastun i zdjecia i wiele nie czytalo ksiazki... błagam zostawcie te swoje marzudzace wypowiedzi do czasu obejrzenia filmu. Bo film to nie tylko zwiastun! Film trzeba obejrzeć cały by oceniać.
paolini nadzorował prace reżysera??
z tego co widać to nie, a poza tym czytałam w którymś z wywiadów, że on tylko tam gra i nic. po prostu wyraził zgode na ekranizacje i tyle... :/