PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=196074}
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 71888
2,6 24 krytyków
Eragon
powrót do forum filmu Eragon

Myliłam się!

ocenił(a) film na 10

Naprawdę w porównaniu z książką to koszmar! Film nagrany jest tak jakby była to inna książka. Nie wiedziałam, że to aż tak mocno można zmienić książkę! Ale kto nie czytał książki w 100% uważa, że film jest rewelacyjny. Ja dopiero co skończyłam czytać. Do momentu, gdy zaczęłam czytać po prostu błogosławiłam ten film! Nawet jest fajny jak się zapomni, że się książkę czytało. Książkę to, aż po prostu miło się czytało. Więc jak ktoś nie czytał to serdecznie zapraszam!

ocenił(a) film na 9
pati2513

Ja skończyłem czytac 2 tygodnie temu obie części.Wczesniej wychwalałem film ponad niebiosa a teraz twierdze ze to jakiś produkt z dolnej półki nie związany z książką.Ciekaw jestem czy będzie kontynuacja.Ale i tak książki górą.Pozdrawiam

użytkownik usunięty
gohan_xxx

o luudzie... ja przeczytałem ksiazke dzien po obejzeniu filmu. Ksiązka mi sie spodobala, ale nie mialo to wplywu na moje zdanie o tym chłamie z kina.
Film jest denny, idiotyczny z marna obsada(poza Ironsem:P)i kiepskimi efektami. Rezyserowny przez faceta od efektow specjalnych... phi powstal zlepek scenek z durnym wieśniakiem ktory staje sie bohaterem i przy okazji probuje poderwac paskudna, ruda Aryie.