PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=196074}
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 71888
2,6 24 krytyków
Eragon
powrót do forum filmu Eragon

Warto na niego iśc i wydac te 13 złoty ???? :DDDDD

ocenił(a) film na 5
S_R_Corpse

Daruj sobie i poczekaj aż weźmie się za ERAGONa ktoś poważny!! ...może Peter Jackson...

ocenił(a) film na 7
Slipfan

A ja uważam że warto :) Fajnie zrobiony film. Nie mam na co narzekac (no moze na kilka rzeczy ale malo) i film mi sie podobal.

użytkownik usunięty
S_R_Corpse

Powiem Ci, że byłam z koleżanką. Ona nie czytała Eragona tylko poszła ze mną za moją namową. I jej bardzo sie film podobał. Jak dla mnie "fanki Eragona" to byłam troche zawiedziona, co prawda nie oczekiwałam zbyt wiele, ale jednak więcej niż to co zobaczyłam na ekranie. Jednak mimo wszystko nie żałuje, w końcu czekałam pół roku, ale liczyłam na więcej.

ocenił(a) film na 6
S_R_Corpse

wczoraj byłam na filmie i uważam ze jest fajny a po zatym zaden film nie jest wiuern akopią ksiązki znam jede króry mimo ze książka jest fajna to film do kitu - Ja wam pokaże

sanders2

Ja widziałem film co prawda z dubingiem i uważam ze jest bardzo fajny denerwuje tylko joanna brodzik dubingujaca saphire a reszta wyszła fajnie. Jestem fanem tego filmu i pomomo tego że zmienili duze w porównianiu do ksiązki to nie uważam że film jest zły i mi się podobał

ocenił(a) film na 5
lux47

Ej czemu was tak wkoorzał głos Sphiry? Ja np. w ogóle nie skumałem że to brodzik podkłada głos... może dlatego że jako nieliczny nie kojaże jej z magdy em? xD

ocenił(a) film na 1
S_R_Corpse

Zawiodłam sie i to bardzo na tej ekranizacji książki. Film byl do kitu. Za krutki za dziecinny i w ogóle jak jakaś beznadziejna romantyczna komedia... I do tego ten Eragon... Wcale nie tak mężny jak powinie... Już lepiej grał Garrett Hedlund Murtagh'a. Kompletna porażka... Ale jeśli nie zal Ci 13 zł, bo ja żałuje swoich 14. Mogłam je przecież wydać na jakiś inny film, np. Kopia Mistrza... Kurde, kurde, kurde!!!