PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=196074}
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 71888
2,6 24 krytyków
Eragon
powrót do forum filmu Eragon

Ra'zakowie

ocenił(a) film na 8

Jak wyglądają ra'zacki? blagam o odpowiedź. żeby chociaż ich nie zepsuli... czy ta czarna mumia z żółtym ślepiem w zwiastunie to ra'zac? słyszałem też że urgale nie mają rogów. Czy to prawda?

ocenił(a) film na 4
skalik_94

Tak, ra'zacki to te beznadziejne mumie w czarnych szmatach z odwiniętym jednym tandetnym żółtym okiem ;p Jednym słowem są beznadziejne... A urgale to nic innego jak grupa "dobrze odżywionych" spoconych i obleznych facetów, bez rogów czy czegokolwiek innego. To tylko zwykli ludzie z krzywymi zębami --'

ocenił(a) film na 5
_Dy

FIlm to największa porażka świata. Ide pozyczyc książke do biblioteki moze troche sobie niesmak zabije.

ocenił(a) film na 4
spoxgreq

Byłam, doświadczyłam. Plus za kreację p. Ironsa, muzykę i krajobrazy oraz Murtagha (właściwie kilka scen z nim tylko było:

ocenił(a) film na 8
dzoka91

dzięki, chyba jednak nie pójdę na ten film. Książka była świetna. Od samego początku kiedy ją przeczytałem od razu marzyłem o filmie. jestem zawiedziony :(

ocenił(a) film na 4
dzoka91

Zanim poszłam na film, też uważałam, że Brodzik bedzie totalną porażką. Ale w gruncie rzeczy nie wyszło tak źle, fajnie zrobili ten... "podszept" xD Oprócz tego jednak dubbing mi się ogólnie nie podobał. Ci, którzy podkładali głos, bardzo mało serca w to włożyli i wyszło tak... sztucznie.
Angela mi się w ogóle nie podobała, nie miała być aż tak młoda.

ocenił(a) film na 7
_Dy

Mi tam dubbing nie przeszkadzał :P i Brodzik nie byla taka zła. Obawiałam się że to będzie porazka - Saphira z głosem Brodzik ale było fajnie ;) I co do jednej z poprzedniczek zgadzam się że było za mało Murtagha. Przecież w ksiażce był jedną z ważniejszych postaci a tu co... jego role tak rozwalili że hej... i chyba tylko to mi sie w filmie nie podobalo ;P

ocenił(a) film na 4
Invisible_Eve

Ciekawe tylko jak nakręcą 'Najstarszego' i ostatni tom.. Nie było błogosławieństwa więc nie będzie Elvy, a mam wrażenie że Murtagh i Elva będą kluczowymi postaciami w trzeciej części.