PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=196074}
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 71888
2,6 24 krytyków
Eragon
powrót do forum filmu Eragon

Film mi się bardzo podoba , obsada też. Wybrali super aktora do roli Eragona. Nic dodać nic ująć :-)

ocenił(a) film na 1
patka_9

przeczytaj ksiazke a pozniej ocen ten film ;) bo chyba cos bralas przed napisaniem tego komentarza.

ocenił(a) film na 10
pestka17

Czytałam książkę i to z 5 razy. Dobrze wiem że film różni się od fabuły książki, ale i tak jest super

użytkownik usunięty
patka_9

Popieram Patkę ja również przeczytałam te książkę więcej razy niż normalny człowiek mógłby znieść! Co z tego że film różni sie od książki ważne że w ogóle powstał!!!! Jest zarąbisty!!!

SIEMA!!!!!!!

ocenił(a) film na 5

lol....wazne ze w ogole powstal
[......]
jak dla mnie to moglby w ogole nie powstawac, ta filmowa (niby) wersja Erasia jest poprostu beznadziejna...Eragon nie umie grac, Arya ktora jest "prawie jak" elf...ratuja tą obsadę 3 aktorzy: 1/ J.Irons jako Brom 2/Murt (nie pamietam nazwiska) 3/Durza (tez nie pamietam)
zamiast lepiej przekazac fabułę, powciskali gdzie sie da kiepskie (moze z pewnymi wyjatkami) efekty
co tu pisac... to jedna wielka pomyłka

ocenił(a) film na 4
patka_9

Ten film to porażka. Aktorzy kiepscy tak samo jak te niby efekty specjalne, film miejscami robi się nudny, tak jakby reżyser koniecznie chciał zrobić film który trwa przynajmniej godzinę. Nie wspomnę już o całkowitym nagięciu fabuły, bo każdy kto przeczytał książkę zauważył to.