Film jeszcze nie jest w kinach a juz zbiera oceny.Cos tutaj jest nie tak 114 głosów z kapelusza.Zamiast zbiarac tylko kase za reklamy moderator mógłby coś z tym zrobic.Jest to poprostu żałosne.Przydalo by sie chyba tutaj troche banów bo zaczyna to powoli przypominac malo wiarygodną strone tematyczna...
Czy uważasz że stronę filmwebu odwiedzają tylko ludzie mieszkający w Polsce?.W USA np ten film leci już od jakiegoś czas w kinach.Troszkę pomyślunku warto czasem użyć.
Czy uważasz że stronę filmwebu odwiedzają tylko ludzie mieszkający w Polsce?.W USA np ten film leci już od jakiegoś czas w kinach.Troszkę pomyślunku warto czasem zastosować.
Prawda, jednak mimo to uważam, że zagłosowali głównie ludzie, mieszkający w Polsce, oczarowani trailerami ^^' Wątpie by ci ludzie, którzy widzieli ten film, tak wysoko go oceniali. Choćby dlatego:
http://imdb.com/title/tt0449010/usercomments
nie oceniaj filmu dopoki sam go nie obejrzysz. Ja mieszkam w Stanach iwlasnie wrocilam z kina. A najlepsza czesc to fakt, ZE MI SIE PODOBAL.
Fakt jest to denerwujące. IMDb rozwiązało to znacznie lepiej. No, można założyć, że ocena filmu na FW przed premierą oznacza raczej zainteresowanie
tytułem, niż jego ocenę. Ale ponieważ przed premierą głosują głównie fani
bądź anty-fani więc nie ma to większego sensu.
Hmmm... Premiera była. W końcu Polacy żyją tez w iinych krajach nie? No i oni też mają prawo głosować. O to tu chodzi.
żyją , ale wiekszosc z nich jest pelnoletnia , ma cos w glowie i nie ocenia tak slaby film na ponad 8 . Wiec kogo to sprawka ? Debilnych dzieci ktorzy sie podniecili ze oddali glos na film ktory dopiero sie ukaze.
a Ty tym wlasnie zdaniem potwierdzasz, ze tez go nie masz.... ;/ ehhhh ... zal mi niektorych ludzi.... naprawde....
Jak ktoś mi spróbuje wmówić, że 160 głosów to ludzie z emigracji to chyba żle trafił.
Fakt moze 20% z tych głosów to faktycznie ludzie, którzy widzieli ten film bo jak ktos jest naiwny i myśli, że wszyscy Polacy za granica tylko pisza na web-ie po obejrzeniu filmu to przepraszam ta dyskusja nie ma sensu.
A mi chodzi przede wszystkim o to, że robi się tu nie wiarygodnie jak sie patrzy n atakie rzeczy.
Ja tutaj zagladam po to aby dowiezdiec sie co inni myslą o danym projekcie.A nie po to aby czytac oceny wyssane z palca.
pzdr