... jednak nie zwracam na nie uwagi, i na przekor wszystkim uważam, że to bardz dobry film!!!. A może to moje zboczenie, bo ja bardzo lubie wszelkiej maści filmy fatasy...
Zgadzam się z tobą na 100%, jeden z najlepszych filmów fantsy ( jak dla mnie ). Nie zwracam zbytnio uwagi na BŁĘDY, czy jak ktoś tam powiedział w innym temacie DIALOGI!! Jak tylko po to chodzicie na film to dajcie spokój, to jest dopiero " ERAGON " został jeszcze " NAJSTARSZY", no i potem "IMPERIUM" ( ohhh... ). Pamiętacie jak "HARRY POTTER" startował (masakra), a jak teraz wygląda, choćby ta część co teraz do kin wejdzie?? (I film "H.P." jest o wiele gorszy niż "Eragon")
Więc jak dla mnie FILM BYŁ BOSKI I JA DAŁEM 9/10
no nie wiem dla mnie np eragon byl bardziej strawny od HP. Wkurza mnie kilka rzeczy w tej ekranizacji, pomimo tego ze pierwszy tom ksiazki mi sie calkiem podobal;] Nawet ciezko powiedziec co, ale chyba chodzi o to ze Eragon to taka bardziej klasyczna odmiana Fantasy. A potter coz...ta seria zjadla juz wlasny ogon. ;]
Ja sie spodziewalem totalnego gniota, a generlanie bylem zaskoczony calkiem przyzwoitym poziomem tego filmu. Fakt - jest to do bolu przewidywalne i tendencyjne fantasy, ale z drugiej strony znajdziemy w Eragonie wszytsko czego wymaga sie od tego typu kina. Nie dorownoje wprawdzie ani Legendzie , Willow, ani tym Bardziej Wladcy ale naprawde milo spedzilem czas.
zgadzam sie całkowicie film był bardzo dobry szkda tylko że wciąż wciskaja nam wersie z dubbingiem poprostu nienawidze takich wersi a taką właśnie obejrzałem szkoda bo niekture txt przyprawiaja o bul głowy
Z całym szacunkiem, ale nieznajomość Twojej ortografii też przyprawia o bÓl głowy...