PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=196074}
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 71888
2,6 24 krytyków
Eragon
powrót do forum filmu Eragon

Nie czytałem ksiazki...

Eragon...niewiem dlaczego go tak "pojechali" ...Przyznaje ze ma kilka niedociagniec i jest jakby tak przedstawiony na prędce...Dramaturgi w nim przesadnie duzo (z efektem niezbyt przekonywujacym)...A dialogi momentami przypominaja satyre
-"Zabije cie!"
-"NIGDY!!!"
-"muahahah przekonasz sie ze kiepskiś w dżudo"
....Cale mnostwo powielen scenograficznych z poprzednich mega produkcji typu LOTR,Narnia,Dungeon&Dragons...Efekty specjalne eleganckie :)
Raqeul Welch jako glos jest marna :P Sean Connery w "Dragonheart" dozywotnio postawil poprzeczke gadajacych smokow :)...Jedno pytanie Co w tym calym Eragonie robil Malkovich ? On jest dopiero pomyłką tego filmu :/ ...A sam Eragon no coz ...daje rade jak Christiansen w "Gwiezdnych wojnach:Atak Klonow i Zemsta Szitów" gral Vadera czyli mister woody men(pan drewienko)

Moment czyzbym tez go "pojechał" ?

InsanE_RabbiT

Wygląda na to że tak... X]
Ja czytałam książkę i mi też się średnio podobało. Ten film nie ma nic kompletnie wspólnego z książką. Polski dubbing był po prostu tragiczny- Joanna Brodzik w roli smoka ?! Porażka. Nie wiem jak nakręcą drugą część. Ominęli zbyt dużo rzeczy ważnych w "Najstarszym"- drugiej części Dziedzictwa. X/

Bynia

Coś muszą wymyślić...nie mają wyjścia...chociaż nie wiem czy Ronaldinho w roli Orika się sprawdzi.