PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=196074}
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 71887
2,6 24 krytyków
Eragon
powrót do forum filmu Eragon

moge stwierdzić tylko jedno. Film w brew opinią nie jest tragiczny. Jak na film trwający godzine trzydziescitrzy minuty jest nieżle. Jednak dla tych którzy czytali ksiązke i spodziewają się wiernej adaptacji srodze sie zawiodą. Nie chce mówić co i jak by nie zniechęcac do końca.z drógiej jednak strony dla osób które idą do kina na dobre widowisko film powinien się spodobać. W brew pozorom Speelers( nie wiem czy dobrze napisałem) zagrał swoją role dobrze pomimo tych włosów i innych niedociągnięc. Ale dużo gorzej wypada Galbatorix. W tym filmie jest po prostu nijaki.

pomimo tego polecam ten film.

pozdrawiam iżyczę wesołych świąt

ocenił(a) film na 4
lux47

"Film w brew opinią nie jest tragiczny"-trudno potraktować serio twoją opinię.

ocenił(a) film na 2
Iluvatar

wszyscy tak krytykuja ale nie wiele osob go widzialo. Nie liczylam na wierna adaptacja, to jak z czara ognia lub pamietnik ksiezniczki 2 tylko dane wykorzystane i ogolny wzor ale nic pozatym nie laczy ich z ksiazka. Mnie sie eragon bardzo podobal na zwiastunach i tych scenach wycietch oraz na paru innych fragmntach z internetu. juz mam bilety zarezerwowane na srode i na pewno pojde.

Wspolczucia ja tez mam daleko ale to tylko 2 godziny drogi:)

lux47

Ja go zobaczę dopiero w środę. Mam nadzieję, że nie będzie aż taki tragiczny jak niektórzy go oceniają.

christine_2

Masz racją niektórzy myślą ze ten film to poprostu przełozenie ksiązki na ekran ale tak nie jest . Pomomo tego film jest ciekawy i nawet wciągający

lux47

Ja zanim go zobzaczę to chyba już wszyscy stąd będą mogli mi go dokładnie opowiedzieć... :/ Nie ma to jak mieszkać w małym miasteczku :/

ocenił(a) film na 3
Christinka

No nie ma to jak zadupie. No dobra, nie będę juz przesadzać, bo u mnie nie jest aż tak źle. Dobrze, że chociaż jedna osoba nie kytykuje tego filmu. Może jest na co poczekać...

ocenił(a) film na 4
lux47

Mozna było spodziewać się czegoś lepszego ale i tak film był ciekawy (choć momentami nudny)