moge stwierdzić tylko jedno. Film w brew opinią nie jest tragiczny. Jak na film trwający godzine trzydziescitrzy minuty jest nieżle. Jednak dla tych którzy czytali ksiązke i spodziewają się wiernej adaptacji srodze sie zawiodą. Nie chce mówić co i jak by nie zniechęcac do końca.z drógiej jednak strony dla osób które idą do kina na dobre widowisko film powinien się spodobać. W brew pozorom Speelers( nie wiem czy dobrze napisałem) zagrał swoją role dobrze pomimo tych włosów i innych niedociągnięc. Ale dużo gorzej wypada Galbatorix. W tym filmie jest po prostu nijaki.
pomimo tego polecam ten film.
pozdrawiam iżyczę wesołych świąt
wszyscy tak krytykuja ale nie wiele osob go widzialo. Nie liczylam na wierna adaptacja, to jak z czara ognia lub pamietnik ksiezniczki 2 tylko dane wykorzystane i ogolny wzor ale nic pozatym nie laczy ich z ksiazka. Mnie sie eragon bardzo podobal na zwiastunach i tych scenach wycietch oraz na paru innych fragmntach z internetu. juz mam bilety zarezerwowane na srode i na pewno pojde.
Wspolczucia ja tez mam daleko ale to tylko 2 godziny drogi:)
Ja go zobaczę dopiero w środę. Mam nadzieję, że nie będzie aż taki tragiczny jak niektórzy go oceniają.
Masz racją niektórzy myślą ze ten film to poprostu przełozenie ksiązki na ekran ale tak nie jest . Pomomo tego film jest ciekawy i nawet wciągający
Ja zanim go zobzaczę to chyba już wszyscy stąd będą mogli mi go dokładnie opowiedzieć... :/ Nie ma to jak mieszkać w małym miasteczku :/
No nie ma to jak zadupie. No dobra, nie będę juz przesadzać, bo u mnie nie jest aż tak źle. Dobrze, że chociaż jedna osoba nie kytykuje tego filmu. Może jest na co poczekać...