PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=196074}
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 71888
2,6 24 krytyków
Eragon
powrót do forum filmu Eragon

rozważania

użytkownik usunięty

gdyby nie to, że czytałam książkę, to pewnie oceniłabym film na conajmniej 7...no ale czytałam i tyle nie dostał...fabuła, postacie, szczegóły zmienione i bardzo to zauważalne dla kogoś kto to czytał książkę...nie wyobrażam sobie kręcenie "najstarszego" bo eragon nie przygotowuje do kontynuacji...pomija zbyt wiele wątków, które stanowią sedno części drugiej...no coż chcieć, pewno cały budżet poszedł na smoka, gaże Ironsa i Malkovich'a...

dla kogoś kto nie czytał, książki, to gfilm całkiem spoczko, teoretycznie nie byłoby sieczego czepiać, ale tylko teoretycznie....

ocenił(a) film na 1

no film to dno... totalnie w niektorych miejscach odbiegal od normy... Saphira miala drazniacy glos... Eragonia i Arye wyobrazalam sobie troszke inaczej... i wogole sredni film... niech nie kreca Najstarszego bo az strach sie bac :P a pozatym film juz zapowiedzieli na "kultowa trylogie" ...

użytkownik usunięty
pestka17

kultowa trylogia...boże, nieeeeeeeeeee tylko nie to... :(

użytkownik usunięty
pestka17

kultowa trylogia...boże, nieeeeeeeeeee tylko nie to... :(

ocenił(a) film na 1
pestka17

racja niech nie kręcą najstarszego!!!! ten film był kiepski ale dwójka to będzie dno!!!! A tak przy okazji wiecie kiedy będzie trzeci tom książki????

Alexz_8

właśnie kiedy bedzie trzeci tom? juz nie moge sie doczekać! szczerze mowiąc to moja ulubiona książka a w filmie nie podoba mi sie to ze tak daleko odbiega od tresci...

zolcia_2

Ja powiem tylko, że jak by zrobili dokładną kopię czasu, to by im wyszedł film ok 10 godzinny :P Ja mam fragment trzeciej części i... no cóż, nie widziałam w nim nic nadzwyczajnego, ale jest ok!!