PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556399}
5,4 27 tys. ocen
5,4 10 1 27402
6,2 29 krytyków
Essential Killing
powrót do forum filmu Essential Killing

Wiem że nie posiadam powalajacego gustu filmowego ale ktoś kto robi film bez przesłania,bez dobrej ścieżki dzwiekowej,bez dobrego głównego aktora, a recenzje piszą że jest ''mocny'' - ''trzymajaczy w napięciu'' - to ja mu radzę iść na oddział psyhiatryczy z podejrzeniami o niedobór tlenu w 'środkowej' półkuli mózgowej !!

ocenił(a) film na 7
spiderosbumbum

Twoj gust na pewno "nie powala", ale argumenty , ze film jest bez "bez przesłania,bez dobrej ścieżki dzwiekowej,bez dobrego głównego aktora" - doprawdy POWALAJĄ!:]

bikej

Patrząc na twój można wywnioskować że niezły tetryk z ciebie ale nie o to tu chodzi .Bo prawda jest tak że sam nigdzie nie przedstawiłeś argumentów "chwalących" film , a już czepiasz się kogoś jaki ma gust .Strasznie to infantylne .

ocenił(a) film na 2
Tibn

pozdrawiam 'Tibon'a' - osobę z głową na karku i ripostą w portfelu :)

ocenił(a) film na 2
bikej

jasne że powalaja bo to jedne z naważniejszych(nie mylić z jedynymi) cech, które służą do oceny filmu ....chyba że kierujesz się np. prędkością ściagania lub czcionka, którą napisano tytuł na okładce filmu .. jesli tak przepraszam - przy takim założeniu film jest bardzo dobry .

ocenił(a) film na 2
bikej

jasne że powalaja bo to jedne z naważniejszych(nie mylić z jedynymi) cech, które służą do oceny filmu ....chyba że kierujesz się np. prędkością ściagania lub czcionka, którą napisano tytuł na okładce filmu .. jesli tak przepraszam - przy takim założeniu film jest bardzo dobry .

ocenił(a) film na 2
spiderosbumbum

jeśli chodzi o głównego aktora, to źle nie zagrał, ale dobrze też nie. czyli tak średnio. film bez przesłania, bez zwrotów akcji, nie wywołał u mnie żadnych emocji. NUUUUUDNYY. swoją drogą dziwie się, że dostał aż tyle nagród, a zresztą to są Orły, a jakiemuś polskiemu filmowi trzeba je przyznać

kryslav

Rzeczywiście straszne nudy, tylko mówiłem sam do siebie "nie przewijaj, nie przewijaj" jakoś wytrzymałem. Sam nie wiem za co dałem 5 gwiazdek, pewnie za scenerię mam słabość do gór zimą.