Wiem że nie posiadam powalajacego gustu filmowego ale ktoś kto robi film bez przesłania,bez dobrej ścieżki dzwiekowej,bez dobrego głównego aktora, a recenzje piszą że jest ''mocny'' - ''trzymajaczy w napięciu'' - to ja mu radzę iść na oddział psyhiatryczy z podejrzeniami o niedobór tlenu w 'środkowej' półkuli mózgowej !!
Twoj gust na pewno "nie powala", ale argumenty , ze film jest bez "bez przesłania,bez dobrej ścieżki dzwiekowej,bez dobrego głównego aktora" - doprawdy POWALAJĄ!:]
Patrząc na twój można wywnioskować że niezły tetryk z ciebie ale nie o to tu chodzi .Bo prawda jest tak że sam nigdzie nie przedstawiłeś argumentów "chwalących" film , a już czepiasz się kogoś jaki ma gust .Strasznie to infantylne .
jasne że powalaja bo to jedne z naważniejszych(nie mylić z jedynymi) cech, które służą do oceny filmu ....chyba że kierujesz się np. prędkością ściagania lub czcionka, którą napisano tytuł na okładce filmu .. jesli tak przepraszam - przy takim założeniu film jest bardzo dobry .
jasne że powalaja bo to jedne z naważniejszych(nie mylić z jedynymi) cech, które służą do oceny filmu ....chyba że kierujesz się np. prędkością ściagania lub czcionka, którą napisano tytuł na okładce filmu .. jesli tak przepraszam - przy takim założeniu film jest bardzo dobry .
jeśli chodzi o głównego aktora, to źle nie zagrał, ale dobrze też nie. czyli tak średnio. film bez przesłania, bez zwrotów akcji, nie wywołał u mnie żadnych emocji. NUUUUUDNYY. swoją drogą dziwie się, że dostał aż tyle nagród, a zresztą to są Orły, a jakiemuś polskiemu filmowi trzeba je przyznać