Jesteście żałośni co niektórzy... nie znacie się na filmach (wielcy krytycy Boże...).
Jeśli negatywnie krytykujecie ten film to nie wiecie w ogóle o co chodzi!
Zapewne każdy przyzwyczaił się do amerykańskiej doskonałości... ale nie o to w tym filmie chodzi. Film jest przejmujący, prawdziwy dramat człowieka. Gdy pomogła mu ta kobieta to na prawde się wtedy wzruszyłem.
A co do tych debili co uważają, że film jest gniotem:
Widzieliście inny europejski film, który choć troche dorównuje amerykańskiemu ideałowi?
(no jedynie wielka brytania i francja troche dorównuje). FIlm jest doskonały jak na tanią realizacje w Polskich możliwościach.
Film akurat na TV PULS o 20:00. ( tam lecą dobre tanie filmy )
Człowieku co Ty ćpasz, trzeba mieć dużo cierpliwości i samozaparcia żeby oglądnąć ten film do końca.I o jakich amerykańskich ideałach piszesz?Europejskie kino kiepskie?Wyglada na to że niewiele oglądasz, no chyba TV Puls ;)
Niepotrzebnie się unosisz gniewem. Film jest przyzwoity, ale nie więcej. Nic nie poradzę na to, że w żadnym momencie nie wzruszyłem się, tak jak Ty. Czy to oznacza, że obejrzałem z zachwytem wszystkie "Akademie policyjne? Nie musisz wystawiać negatywnej cenzurki - wręcz zarzucać głupoty - każdemu, kto Twojego entuzjazmu nie podziela. Jeśli zadasz sobie trud rzucenia okiem na moją stronę, nie zobaczysz wśród ośmiu najwyżej ocenianych filmów, żadnego tytułu z USA.
I co z Twoją tezą o "Przyzwyczajeniu do amerykańskiej doskonałości"?