FILM dostał nagrodę specjalną dzisiaj sobota 11.09.10 na festiwalu w wenecji !!!
Ale nic nie szkodzi powtórzyć. Ja się dopiero kilka minut temu dowiedziałem i od razu mi się humor poprawił. Z niecierpliwością czekam na ten film, ale już teraz gratuluję Skolimowskiemu.
ale były tez gwizdy w czasie ogłoszenia wyniku? Nie sądzicie, że to troche polityczna decyzja? Nie widzialam filmu, więc nie mogę go ocenić od strony aktorskiej, reżyserskiej, estetycznej... ale samo przesłanie filmu hmmmm.... swoją drogą nie mam nic przeciwko utarciu nosów Amerykanom, ale ostatnio trochę gorąco się zrobiło w tym temacie...
Ale osochoci ? Film ma za bohatera arabskiego terroryste wiec czemu nie ma byc gwizdów w Europie ?
Ostatnio wpadł mi w ręce artykuł na temat filmu we "Wprost". Dużo w nim o Gallo - nie wiedziałam, że jest aż tak wykręcony!! :D Bez bicia przyznaję, że wcześniej nie zwracałam na niego uwagi...
Chciałabym zobaczyć też Tetro - zagrał mimo, że chyba nie ceni Coppoli ;) córeczce też powiedział co o niej myśli...
Sprzedaje swoją spermę przez neta za 1 mln $ - blondynki z niebieskimi oczami mają upust ;) heheheh... masakra...