PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556399}
5,4 27 tys. ocen
5,4 10 1 27402
6,2 29 krytyków
Essential Killing
powrót do forum filmu Essential Killing
ocenił(a) film na 3
phil_anselmo

dobrze, że chociaż nie był zbyt długi... totalna nuda

ocenił(a) film na 1
majkalipcowa

Dobrze, że miałam go w avi, to allplayerem przewijałam po 5 sekund.
Film tak masakrycznie mnie rozczarował, że bardziej nie można! Pierwsze 10 minut zapowiadało się bardzo fajnie, a potem facet uciekał i ucieeeekał i ucieeeeeeeekał. No i ta baba w rowie WTF??? Aż mi się wierzyć nie chcę, że to Polak nakręcił - ile lat nie był w Polsce - sto??? Wódka, biedota i tępota? No i ES. Po co ona w tym filmie? Miała do kin przyciągnąć?

użytkownik usunięty
phil_anselmo

na początku myślałem że ucieknie z "polski". Potem miałem nadzieje ze zanim skończy się film wyjdzie z lasu. Jeszcze potem miałem nadzieję że coś z tego filmu wyniknie. A tu nic tylko bieganina po lesie. Szkoda prądu na ten film. Dajcie mi jakiś budżet, operatora kamery i sam taki film zrobie.

ocenił(a) film na 3

no , a jaka pompa, jakie zachwyty, kurde bele, ten film to nieporozumienie
i klops

ocenił(a) film na 10
phil_anselmo

Po raz kolejny krytycy na całym świecie się pomylili. Dobrze, że nasi polscy prawdziwi "znawcy" wiedzą lepiej. Żałośni jesteście ludzie, brak słów.

ocenił(a) film na 3
marudek

sam jesteś żałosny, serwują nam gniota żebyśmy tylko wydali kasę na obejrzenie tego, a doskonale wiedza ci "krytycy", jaką kupę ludziom wciskają, nie potrzebuje opinii krytyków, żeby mieć własne zdanie na temat filmów

ocenił(a) film na 2
marudek

Faktycznie brak Ci slow

phil_anselmo

słaby-zależy dla kogo.