Dobrze, że miałam go w avi, to allplayerem przewijałam po 5 sekund.
Film tak masakrycznie mnie rozczarował, że bardziej nie można! Pierwsze 10 minut zapowiadało się bardzo fajnie, a potem facet uciekał i ucieeeekał i ucieeeeeeeekał. No i ta baba w rowie WTF??? Aż mi się wierzyć nie chcę, że to Polak nakręcił - ile lat nie był w Polsce - sto??? Wódka, biedota i tępota? No i ES. Po co ona w tym filmie? Miała do kin przyciągnąć?
na początku myślałem że ucieknie z "polski". Potem miałem nadzieje ze zanim skończy się film wyjdzie z lasu. Jeszcze potem miałem nadzieję że coś z tego filmu wyniknie. A tu nic tylko bieganina po lesie. Szkoda prądu na ten film. Dajcie mi jakiś budżet, operatora kamery i sam taki film zrobie.
no , a jaka pompa, jakie zachwyty, kurde bele, ten film to nieporozumienie
i klops
Po raz kolejny krytycy na całym świecie się pomylili. Dobrze, że nasi polscy prawdziwi "znawcy" wiedzą lepiej. Żałośni jesteście ludzie, brak słów.
sam jesteś żałosny, serwują nam gniota żebyśmy tylko wydali kasę na obejrzenie tego, a doskonale wiedza ci "krytycy", jaką kupę ludziom wciskają, nie potrzebuje opinii krytyków, żeby mieć własne zdanie na temat filmów