chciałbym zauważyć że film powstał PRZED śmiercią Jana Pawła II co tak nagle polacy sie robili religijni ?
nie wiem czy sie zrobili moge mowic tylko o sobie. film ogladalem przed smiercia Jana Pawla II co nie zmienia faktu ze mocno mnie oburzyly tamte sceny!
kurde tacy ludzie jak ty denerwują mnie...
Wszystko co związane z religią, bogiem, katolikami itp. od razu jest gorszące. W tym filmie było o wiele więcej scen które były wiele bardziej kontrowersyjne, ale przyczepił się do Watykanu.
Kurde nie zrozumiem was F A N A T Y K Ó W.
Jeszcze jedno...
TYLKO TURBANÓW I SAMOCHODÓW PUŁAPEK WAM BRAKUJE...
PS: NIC niemam do arabów, po prostu taki jest stereotyp fanatycznego terrorysty.
takie tematy to mnie denerwuja...ciebie obuzaja takie sceny w tym filmie bo zaraz uwazasz, ze to mialo dotyczyc Jana Pawla 2. Scena dotyczyla papieza jako "figure" a nie konkretna osobe. Pozatym zaraz takich ludzi jak ty wszystko oburza w filmach...film jest po to zeby rozmieszac, wzruszac, pokazywac prawde...nie przebiera w srodkach i nie selekcjonuje widzow...ty poprostu wolisz byc wygodnym widzem, nie patrzec na to co mogloby byc zle ocenione przez ksiedza proboszcza :)