PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=630570}
5,9 3,6 tys. ocen
5,9 10 1 3559
6,0 2 krytyków
Evidence
powrót do forum filmu Evidence

aktorsko na poziomie szkoły filmowej.

ocenił(a) film na 8

to zagraj lepiej

użytkownik usunięty
Lilith_Flame

po co, skoro nie mam parcia na aktorstwo

Jak autobus ci nie pasuje to w garażu montujesz swoje własne ukochane autko?

ocenił(a) film na 8

ręce opadają czasami... szkoda dyskusji. Masz świętą rację. Absolutną i bez dwóch zdań. Pewnie dlatego nawet nie zwracasz uwagi na własną pisownię, no ale tylko ludźmi jesteśmy... nieprawdaż... Ale oczywiście zgadzam się z tym, co mówisz, bo tak być musi...

użytkownik usunięty
Lilith_Flame

no i po co te nerwy :)? to tylko forum...

dla ciebie nie można oceniać filmów jeśli się nie gra, lub filmuje lepiej... przecież to nawet głupio brzmi

nie podoba ci się mieszkanie - wybuduj sobie sama dom
nie podoba ci się ksiazka - napisz lepsza...

to oczywiste ze mam racje, ale dzieki :D

Ojej, nie lubimy jak krytykują krytyka? ;-)

użytkownik usunięty
liveq

alergia na kretynów

ocenił(a) film na 3

Mam tylko jedno pytanie... Jakim cudem kraj który jest obsiany nadajnikami i rządzi jeżeli chodzi o telefonię komórkową ma tak debilnych mieszkańców... Czy żadna z tych osób nie miała phona przy sobie ??? iPhone, Android ??? Każdy ma mapę i możliwość zlokalizowania przez GPS. Nie mogli dać newsa na FB ? Trochę z dupy...

użytkownik usunięty
P_Buchta

mieli za to niezniszczalną kamerę

ocenił(a) film na 3

Był Blair Witch Project i tyle - zapoczątkował i zakończył erę filmów z "ręki". Swoim klimatem zrobił co miał zrobić i przeszedł do historii ale po nim powinna być cisza... A mamy wywłoki właśnie w tym stylu ciągle i ciągle... Kolejna amerycka kupa. Dzięki bogu nie poszedłem na to do kina bo chyba bym pociął kolesia od kasowania biletów palnikiem... :) PS - chyba mam kamerę z innej epoki bo moja po nakręceniu kilku scen w nocy na desce pada po jakiś 20 minutach. Reklamować ?

ocenił(a) film na 3
P_Buchta

Znowu te "skaczące" kamery,aż się rzygać chce.Prawdą w tym filmiku jest to ,że przeciętniak może nagrać taką szmirę.3/10

Jak to jest ze ci ktorzy krytykuja maja najmniej do powiedzenia? Nie potrafisz podac powodow dlaczego film jest wg ciebie 2/10, jesli jie to sie nie wypowiadaj, bo ja osobiscie juz zygam takim blondynkami

użytkownik usunięty
AstonMarkiz

tak jak byś na zmywaku mił szanse poznać blondynkę....:D

"Nie potrafisz podac powodow dlaczego film jest wg ciebie 2/10" - Wiec specjalnie dla ciebie: "... wtórny, przegadany (dialogi z mydlanej opery), aktorsko na poziomie szkoły filmowej."

Ale zes sie wysilila? To wszystko na co cie stac? Swoja droga jesli zmywak ma mnie ochronic przed takimi blondynkami jak ty to dziekujmy Bogu za mozliwosc takiej pracy

użytkownik usunięty
AstonMarkiz

kopanie rowów jeszcze lepiej Cię ochroni :D

ocenił(a) film na 2

po szkole filmowej lepiej by zagrali :D

Zgodzę się w sto pro. Szału nie ma, a szkoda.