PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=630570}
5,9 3,6 tys. ocen
5,9 10 1 3559
6,0 2 krytyków
Evidence
powrót do forum filmu Evidence

3/10

ocenił(a) film na 3

Zemsta spawacza czyli słabe filmidło ze scenariuszem pisanym na kolanie i ruchem kamery przypominającym drgawki. Schemat goni schemat, akcja toczy się w tempie tak ciekawym że można spokojnie skoczyć na sedes i nic się nie straci z wątku filmu który i tak jest daremny jak całościowe wykonanie tego '"dzieła". Ogólnie to film omijać szerokim łukiem - stracone 1,5 godziny z życia.

rs55

dzieki za spoiler, baranie...

ocenił(a) film na 3
born2run

Pacanie a gdzie masz spoiler w mojej wypowiedzi. Umiesz czytać ze zrozumieniem czy tylko piszesz aby kogoś zaczepić i obrazić ??

rs55

"Zemsta spawacza"

ocenił(a) film na 3
rs55

Pomijając kosmicznego ducha dokumentalisty..... uchroń mnie losie od wiary, że na tym globie istnieje jakakolwiek osoba, która kiedy jej i jej bliskich życie jest zagrożone ma łeb, żeby to filmować. Wiem, że inaczej konstrukcja filmu musiałaby być zmieniona, ja jednak zostałam pokonana tym absurdem. Argument : dla policji - do mnie nie przemawia. Chodź wydźwięk ma pesymistyczny, skoro z góry zakładała, że tego nie przeżyje i musi nagrać. Resztę przemilczę.

ocenił(a) film na 3
Vanillia

edit : w sensie, że to nie zwróciło uwagi policji wpierw. z rozpędu trochę nie tak to zabrzmiało (sam na końcu stwierdził "chciały żebyśmy to zobaczyli" - i to od początku powinno się mu nasunąć. ale czego spodziewać się po filmach. raz tak raz inaczej