PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=630570}
5,9 3,6 tys. ocen
5,9 10 1 3559
6,0 2 krytyków
Evidence
powrót do forum filmu Evidence

Film dość ciekawy, obejrzałam bo koleżanka mi poleciła takiego zakończenia bym się nie spodziewała chociaż tak mniej więcej od połowy filmu przeczuwałam że ta jedna z dziewczyn ma coś z tym wspólnego- ta co chciała zostać aktorką... Bo to dziwne że ten zabójca wszystkich zabijał i palił a ona nawet draśnięta nie była.

Ciekawi mnie jedna rzecz- jak to się stało że jej przyjaciółka i wspólniczka przeżyła? No wiadomo że to było ukartowane ale chodzi mi o to że przecież policja znalazła ciała tych ludzi z autobusu i mieli niby potwierdzone że żyje tylko ta Leann i ten jej chłopak leży w szpitalu a reszta nie żyje, przecież znaleźli ciała więc co ta Rachel przeżyła i oni o tym nie wiedzieli? co one jakieś lewe ciało podłożyły czy o co chodzi?

Tak samo wydaje mi się że jeden z policjantów jak zobaczył że to ta Leann zabijała powiedział coś w styu " że one pewnie teraz już są daleko " tak jakby mówił o tej dwójce przyjaciółek ale wtedy jeszcze nie wiedzieli że Rachel żyje

Tak jak one pokazały całemu światu ten film i że to one zrobiły, a policja tylko się gapiła na telewizor zamiast je próbowac łapać, poblokować drogi jakoś namierzyć czy coś, to oni nic jakby dali za wygraną. a laski bezczelnie pokazały co zrobiły w TV i tyle,

chociaż przyznam że film fajny