PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5475}
7,4 9,3 tys. ocen
7,4 10 1 9305
7,3 13 krytyków
Ewa chce spać
powrót do forum filmu Ewa chce spać

Cudowny film, pozwala się na chwilę oderwać od samobójczych myśli i dostrzec niewielki prześwit w mroku rzeczywistości.

ocenił(a) film na 7

....chyba uderzyłaś w zbyt poważny ton, ale faktem jest że oglądając ten film wyczuwa się klimat który zawraca nieco w głowie.., niemała gratka to możliwość oglądania naszych aktorów sprzed 65 lat ...to rodzynek naszej kinematografii..

użytkownik usunięty
mrech

Oj nie, ta wypowiedź jest straszna i poprosiłam nawet, żeby ją usunęli, niestety brak odzewu, a edytować też mi się nie udaje. W każdym razie film jest przecudowny i jego klimat naprawdę jest czymś w rodzaju ciepłego koca i gorącej czekolady zimowym wieczorem

ocenił(a) film na 7

...przejąłem się nieco, cieszę się że są filmy , które Cię poruszają , ale kontroli przy tym nie tracisz :-) A gdzie się prosi o usunięcie wypowiedzi i o inne sprawy.. bo mam sprawę ale na maila pomoc@filmweb.pl nie odpowiadają ? Będę wdzięczny :-)

użytkownik usunięty
mrech

Zrobiłam to w głupi sposób, który kiedyś okazał się skuteczny, mianowicie zgłosiłam nadużycie i wytłumaczeniu napisałam, że proszę o skasowanie, bo komentarz głupi, depresyjny, że się wstydzę etc.

ocenił(a) film na 7

dzięki, spróbuję może uda się odblokować możliwość wysyłania wiadomości nie tylko na forum ogólnym. Zablokowali mnie , gdy jeden z dyskutantów zgłosił nadużycie po tym jak go zapytałem czy jest niedorozwinięty...Musiał być bardzo wrażliwy ,..niestety. Może gdy wyrażę tzw. skruchę i chęć zdecydowanej poprawy to mnie odblokują ,...albo usuną .. Pozdrawiam :-)