PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659455}

Exodus: Bogowie i królowie

Exodus: Gods and Kings
2014
6,1 68 tys. ocen
6,1 10 1 68379
5,0 29 krytyków
Exodus: Bogowie i królowie
powrót do forum filmu Exodus: Bogowie i królowie

dla mnie Gladiator mocne 8 REwelacyjny Russel Crowe i Joaquin phoenix ,i Connie Nielsen a miałem go na Dvd z kolekcji oscarowych nie wiem co tak nisko niektóere jego filmy oceniłes ja go cenie jako rezysera a kiedys widziałem w pewnych magazynach oceny tych filmów ,Obcy 10 i Łowca ANdroidów 10 nie przesadzam z tymi ocenami lubie takie filmy i tych aktorow

szymania11

Skończ ćpać.

Łap kilka przecinków i kropek na przyszłość ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, .....................

ocenił(a) film na 8
Stefanek

dlaczego tak uważasz b dobry film Gladiator jak ktoś zna sie na temacie A Exodus oglądałem kawałek ale nie jest tak zle

ocenił(a) film na 8
szymania11

sorki za kropki i przecinek ale jakos tak pisze

szymania11

Ile ty masz lat? Rozważałeś powrót do podstawówki na doszkolenie z pisania? Jeśli masz więcej niż 10 lat to twój sposób składania zdań jest żałosny

ocenił(a) film na 8
Stefanek

akurat mam 34 jakos tak a z polskiego nie bylem najlepszy a szkołe ukończyłem ponad 15 lat temu

szymania11

mój 13 letni synek lepiej składa zdania od ciebie.. co z tobą jest nie tak? ćpiesz?

ocenił(a) film na 8
Stefanek

nic ze mną na filmach sie troche znam szczególnie na akcji,s-f ,horrorach i filmach sztuk walki ekranizacją komiksu dobrą też lubie

ocenił(a) film na 8
szymania11

a z komedii to ostatnio 22 Jump Street i Sąsiedzi mi sie podobały tak na 8,czekam na 23 Jump Street

ocenił(a) film na 8
szymania11

jeszcze Horrible Bosses 2 fajny dobry ale to tylko moja opinia

szymania11

rozpędź się i jebnij łbem o ścianę

ocenił(a) film na 8
Stefanek

a Łowca Androidów i Obcy to jedne z moich ulubionych filmów s -f, obok Terminatora 1 i 2 iAvatara,Prometeusz by niezly ale nie rewelacyjny mozna go obejrzec ,lubie tez ekranizacje Marvela i DC:)

ocenił(a) film na 8
szymania11

dla mnie b dobre sa Spiderman ,Sama Raimiego i Batmany 1 i 2 z Keatonem i z Balem i Iron Man,Hellboy tez był b dobry i Kapitan Ameryka 1 i2 ,i Avengers tak na 9 ,czekam na Czas Ultrona i Ant Man,:)X Meny też niektóre nawet i Punisher z Lundgrenem z Janem byl dobry.Spawn tez jak na 97 rok

szymania11

sorry ale Łowca to najlepszy film w historii dla mnie, Obcy najlepszy w cyklu ale Prometeusz to wpadka .

ocenił(a) film na 8
gutex0

s-f napewno ale czy w historii kina to bym troche sie nie zgodził Obcy 2 jeszcze był b dobry klasyka Camerona

ocenił(a) film na 8
szymania11

swietna tam byla muzyka nie do przebicia Vangelis ,mistrzostwo i Harrison ,Rutger i Darryl Hannah ciekawe czy 2 będzie i kto zrobi