ocena 6,4. Kto z oceniających widział ten film? Czy ktoś może ocenia na podstawie trailerów. Filmweb pełen jest niestety baranów i hajterów, ludzi uprzedzonych z goła do wszystkiego. Najwięcej jednak wypowiada się tu pseudo krytyków filmowych którzy obrzydzają jak tylko można ciekawy film innym zainteresowanym.
Premiera światowa była 3 grudnia 2014, a teraz jest dużo Polaków za granicą, więc to raczej nie jest dziwne.
Co to za odpowiedź ? To nie oznacza, że inni też nie byli.
Widać po prostu nie przyszło ci do głowy, że mieszkający nie w Polsce mogą wchodzić na fw i oceniać filmy - a jeśli zdałeś sobie z tego sprawę po odpowiedziach, to zabrakło ci odwagi, żeby się do tego przyznać.
i wszyscy którzy ten film ocenili też. Szczególnie osoby które zjechały ten film i reżysera w poprzednich tematach. Odwaga tu nie ma nic do rzeczy. To forum dotyczące kina nie mojej osoby. Pozdrawiam.
Ale za to ja byłam ;) Mieszkam w Anglii i zaraz go ocenię :P Sądzę, że jeszcze parę osób takich ja, też go widziało i też da mu notę. I dziwne by było gdyby, możliwość oceny filmu, została odblokowana dopiero po polskiej premierze, skoro niektóre filmy nigdy do polskich kin nie trafiają... Ech
Mieszkam w Minneapolis i film widziałem jakoś zaraz po premierze. Moja ocena to lekko naciągane 7, film dobry, trochę może za długi. Na pewno najlepsza odłona historii Mojżesza. A tak przy okazji, chodzę tu do kina kilka razy w tygodniu, przykładowo kilka dni temu widziałem Wild (Dzika droga), a dzisiaj Into the Woods, gdzie w Polsce musicie czekać do lutego na premierę obu filmów.
widzialm film tydzien temu, i jestem pod wrazeniem tego mlodego kolesia ,ktory gral "boga" - niesamowicie zagral! tyle emocji , jestem pod wrazeniem, dala bym mu nominacje do oscara za role 3 planowa jak by taka byla ;-) ,plus muzyka ! swietna.
jak to jest z premierą bo widzę w cinema city już jest ale na jakiejś malutkiej sali, więc nie wiem czy iść
W tej chwili jestem już w NL więc jest osiągalny dla mnie w każdy dzień. Bardziej mi zależało na pójściu do kina ze znajomymi w Polsce. Dzięki mimo wszystko za cynk.