PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659455}

Exodus: Bogowie i królowie

Exodus: Gods and Kings
2014
6,1 68 tys. ocen
6,1 10 1 68379
5,0 29 krytyków
Exodus: Bogowie i królowie
powrót do forum filmu Exodus: Bogowie i królowie

ocena 6,4. Kto z oceniających widział ten film? Czy ktoś może ocenia na podstawie trailerów. Filmweb pełen jest niestety baranów i hajterów, ludzi uprzedzonych z goła do wszystkiego. Najwięcej jednak wypowiada się tu pseudo krytyków filmowych którzy obrzydzają jak tylko można ciekawy film innym zainteresowanym.

ocenił(a) film na 6
ishtar216

Premiera światowa była 3 grudnia 2014, a teraz jest dużo Polaków za granicą, więc to raczej nie jest dziwne.

ocenił(a) film na 5
Nutellax33

Spoko też mieszkam za granicą a jakoś w kinie jeszcze nie byłem...

ishtar216

Co to za odpowiedź ? To nie oznacza, że inni też nie byli.

Widać po prostu nie przyszło ci do głowy, że mieszkający nie w Polsce mogą wchodzić na fw i oceniać filmy - a jeśli zdałeś sobie z tego sprawę po odpowiedziach, to zabrakło ci odwagi, żeby się do tego przyznać.

ocenił(a) film na 5
brzask_8

Rozumiem że byłeś...

ocenił(a) film na 5
brzask_8

i wszyscy którzy ten film ocenili też. Szczególnie osoby które zjechały ten film i reżysera w poprzednich tematach. Odwaga tu nie ma nic do rzeczy. To forum dotyczące kina nie mojej osoby. Pozdrawiam.

ishtar216

Nie, nie byłam. Ale będę i spodziewam się, że będzie mi się bardzo podobał, podobnie jak Noe.

ocenił(a) film na 7
brzask_8

Ale za to ja byłam ;) Mieszkam w Anglii i zaraz go ocenię :P Sądzę, że jeszcze parę osób takich ja, też go widziało i też da mu notę. I dziwne by było gdyby, możliwość oceny filmu, została odblokowana dopiero po polskiej premierze, skoro niektóre filmy nigdy do polskich kin nie trafiają... Ech

ishtar216

Mieszkam w Minneapolis i film widziałem jakoś zaraz po premierze. Moja ocena to lekko naciągane 7, film dobry, trochę może za długi. Na pewno najlepsza odłona historii Mojżesza. A tak przy okazji, chodzę tu do kina kilka razy w tygodniu, przykładowo kilka dni temu widziałem Wild (Dzika droga), a dzisiaj Into the Woods, gdzie w Polsce musicie czekać do lutego na premierę obu filmów.

ishtar216

widzialm film tydzien temu, i jestem pod wrazeniem tego mlodego kolesia ,ktory gral "boga" - niesamowicie zagral! tyle emocji , jestem pod wrazeniem, dala bym mu nominacje do oscara za role 3 planowa jak by taka byla ;-) ,plus muzyka ! swietna.

ishtar216

No i wyszedłeś na cebulaka...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
ishtar216

Mieszkam w UK i film mial juz swoja premiere.

ishtar216

jak to jest z premierą bo widzę w cinema city już jest ale na jakiejś malutkiej sali, więc nie wiem czy iść

ocenił(a) film na 6
pakemonus

no to samo widze, miało byc od 9 go, a już grają raz dziennie...

ocenił(a) film na 7
ishtar216

grają go w Heliosie

ocenił(a) film na 5
isic

Spoko,dzięki.

ocenił(a) film na 7
ishtar216

od 2 stycznia w Cinema City leci chyba przedpremierowo ;)

ocenił(a) film na 5
teszka

W tej chwili jestem już w NL więc jest osiągalny dla mnie w każdy dzień. Bardziej mi zależało na pójściu do kina ze znajomymi w Polsce. Dzięki mimo wszystko za cynk.

ocenił(a) film na 7
ishtar216

Ja byłam 2 stycznia w Cinema City w Toruniu

ocenił(a) film na 6
ishtar216

Ja byłem wczoraj w Cinema City na przedpremierowym pokazie w 3D.
Dla efektów warto iść, za to sam film jak można sie spodziewać, trochę za luźno potraktowali temat i film bez wyrazu.