Fatalny skok

Columbus Day
2008
4,9 964  oceny
4,9 10 1 964
Fatalny skok
powrót do forum filmu Fatalny skok

Film opowiada historie wymiany walizki ( w ktorej do konca nie wiadomo co jest )oczywiscie na torbe kasy.
Wiecej jest tu dramatu czlowieka ktory zostawil zone i corke, niz akcji z typowego thrillera.
W filmie nic specjalnego sie nie dzieje poza ciekawym watkiem przyjazni glownego bohatera z mlodym czarnoskorym dzieckiem.
Mozna obejzec, ale nic nowego nie wnosi.
5/10

ocenił(a) film na 7
hardj

Zaprzeczasz sam sobie. Wlasnie ten film nei jest typowy i rozni sie od innych tego typu, a ty to stwierdzasz, a nastepnie piszesz, ze nic nowego nie wnosi. Zastanow sie co piszesz.

hardj

"zsasz" zgadzam się z tobą koleś sam sobie zaprzecza

A mi się film również bardzo poodobał i polecam go wszystkim którzy lubią takie filmy

hardj

Kiedyś wniosłam stary fortepian na 2 piętro, ale żeby film coś wniósł a do tego coś nowego, to tylko takie powiedzenie ludzi którzy sami niewiedza co napisać i mówią, że coś tam coś wnosi ale nie wiadomo gdzie, co, skąd i po co. Albo moje ulubione "autor miał na myśli" Pewnie kupę mu się chciało i to miał na myśli gdy pisał wiersz, czy tam książkę czy scenariusz.

ocenił(a) film na 7
razu_pewnego___

Jesli nic nowego nie zauwazasz w fi8lmie, to ja ci nei bede palcem pokazywal. Na sile nie bede nikogo przekonywal. Jak ci sie nie podobalo, to twoja sprawa.