PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119885}

Film o pszczołach

Bee Movie
2007
6,4 66 tys. ocen
6,4 10 1 66246
6,1 19 krytyków
Film o pszczołach
powrót do forum filmu Film o pszczołach

Film trochę przesadzony ale w końcu to bajka. Jak dla mnie film znacznie śmieszniejszy od Ratatuj.

ow5

Może sobie przeczyśc uszy co? Oni nie powiedzieli i ch*j tylko "I W BÓJ!" eh....ale co do innego textu typu "jakieś ciule z ula" to lekkie przegięcie. Ja to miałam polew ale rodzic oglądający ta BAJECZKE z 8 letnim dzieckiem raczej nie xD

Deska

przeciez to jest chyba jasne ze to nie są bajki dla dzieci...malo ktore dziecko zrozumie rozne aluzje jakie sie pojawiaja w tego typu bajkach ;p

ocenił(a) film na 9
Deska

Nie sądzę, aby ze względu na "ukryte treści" była to bajka dla rodzica z 8-letnim dzieckiem (-; Tu nawet nie chodzi o treści niegodne uszu i oczu małego boba, a o to, że wielu może nie zrozumieć.

ow5

dla mnie najlepsza bajka
lepsza niz shrek

ocenił(a) film na 8
ow5

Po pierwsze "Ch*j" przez "CH" sie pisze:D po drugie tam było "i w bój"! :D a po trzecie mi się film podobał bardzo:D najfajniejszy tekst to co było "trup na górze, trup na dole- SAMO ŻYCIE!" to było mocne, albo "To jakiś transtruteń!" :D ogólnie cała bajka świetna:D

ocenił(a) film na 7
ow5

też tak myślałem, że i ch** ale na końcu prawie jak zapylali kwiatki i były wszystkie pszczoły to też było hasło "niech żyje rój" i wyraźnie słychać " i w bój" :) bajka przyjemna i śmieszna ;)

ocenił(a) film na 7
ow5

Ja też słyszałem to słówko na CH... xD Wygrało i tka "Aż mi się bzykać zachciało" :P

ocenił(a) film na 8
ow5

Jak to się mówi... głodnemu chleb na myśli :) A tak serio to bajki powinno się oceniać z innej perspektywy, bez porównań do innych animacji. Każda ma innych bohaterów, inną historię i inne przesłanie. To właśnie morał stanowi o tym, że jakaś produkcja jest bajką dla dzieci.

użytkownik usunięty
henrycze

Tekst o prawnikach "krwiopijcy i pasożyty" wypowiedziany przez komara pod koniec filmu doprowadził mnie do szczerego śmiechu :D Bardzo fajna bajka z ciekawą fabułą :)

ocenił(a) film na 7
ow5

Przyznaję bez bicia, też usłyszałam ten niecenzuralny okrzyk :D :))))) a komar rullez !!

ocenił(a) film na 7
wingmaker

"O Bożę jakich strasznych wydarzeń to miejsce było świadkiem, te twarze zastygłe w grymasie zdziwienia i te ciała jadace drogą do nikąd";) no czysty Szekspir:) Ta akcja na szybie wymiata i ten komar, miazga

Dude_

fajna bajka :) zresztą jak wszystkie DreamWorks'a

ocenił(a) film na 9
ow5

Wie ktoś jak idzie ten tekst w

pszczoły duże i małe, po nektar i chwałę
niech żyje rój, i w bój

w oryginale??

ocenił(a) film na 10
ow5

to było ''NIECH ŻYJE RÓJ! I UL!'' a nie CH*J lub BÓJ!

ocenił(a) film na 8
Dodger_Rita

Zalecam wizytę u laryngologa ;) ;)

ocenił(a) film na 7
henrycze

Zalecenie lekarza: podwójna lewatywa na poprawe słuchu

ocenił(a) film na 8
Dude_

Co to za lekarz, który problemy ze słuchem leczy lewatywą? To chyba jakaś niekonwencjonalna medycyna ;)