Film trochę przesadzony ale w końcu to bajka. Jak dla mnie film znacznie śmieszniejszy od Ratatuj.
Może sobie przeczyśc uszy co? Oni nie powiedzieli i ch*j tylko "I W BÓJ!" eh....ale co do innego textu typu "jakieś ciule z ula" to lekkie przegięcie. Ja to miałam polew ale rodzic oglądający ta BAJECZKE z 8 letnim dzieckiem raczej nie xD
przeciez to jest chyba jasne ze to nie są bajki dla dzieci...malo ktore dziecko zrozumie rozne aluzje jakie sie pojawiaja w tego typu bajkach ;p
Nie sądzę, aby ze względu na "ukryte treści" była to bajka dla rodzica z 8-letnim dzieckiem (-; Tu nawet nie chodzi o treści niegodne uszu i oczu małego boba, a o to, że wielu może nie zrozumieć.
Po pierwsze "Ch*j" przez "CH" sie pisze:D po drugie tam było "i w bój"! :D a po trzecie mi się film podobał bardzo:D najfajniejszy tekst to co było "trup na górze, trup na dole- SAMO ŻYCIE!" to było mocne, albo "To jakiś transtruteń!" :D ogólnie cała bajka świetna:D
też tak myślałem, że i ch** ale na końcu prawie jak zapylali kwiatki i były wszystkie pszczoły to też było hasło "niech żyje rój" i wyraźnie słychać " i w bój" :) bajka przyjemna i śmieszna ;)
Ja też słyszałem to słówko na CH... xD Wygrało i tka "Aż mi się bzykać zachciało" :P
Jak to się mówi... głodnemu chleb na myśli :) A tak serio to bajki powinno się oceniać z innej perspektywy, bez porównań do innych animacji. Każda ma innych bohaterów, inną historię i inne przesłanie. To właśnie morał stanowi o tym, że jakaś produkcja jest bajką dla dzieci.
Tekst o prawnikach "krwiopijcy i pasożyty" wypowiedziany przez komara pod koniec filmu doprowadził mnie do szczerego śmiechu :D Bardzo fajna bajka z ciekawą fabułą :)
Przyznaję bez bicia, też usłyszałam ten niecenzuralny okrzyk :D :))))) a komar rullez !!
"O Bożę jakich strasznych wydarzeń to miejsce było świadkiem, te twarze zastygłe w grymasie zdziwienia i te ciała jadace drogą do nikąd";) no czysty Szekspir:) Ta akcja na szybie wymiata i ten komar, miazga
Wie ktoś jak idzie ten tekst w
pszczoły duże i małe, po nektar i chwałę
niech żyje rój, i w bój
w oryginale??