beznadziejnie glupi ten film :)
ogolnie lubie extremalne klimaty, HKIII i exploiation movies ale ten jest wyjatkowo nieudany. szczegolnie dobijajace jest aktorstwo... masakra po prostu hehe. z fabula jeszcze gorzej. kilka kobiet wspolpracujacych z ruchem oporu zostaje schwytanych. zli ludzie chca od tych biedactw wyciagnac informacje o rebeliantach, co czynia uszkadzajac im to i owo. ogolnie w filmie nie dzieje sie za duzo ciekawego chociaz jest kilka szczegolnie beznadziejnych scen, np. ogluszenie straznika - ja bym umarl chyba od takiego ciosu lol. calosci dopelnia angielski dubbing, ktory nie wystaje ponad poziom reszty. moze z oryginalna sciezka byloby ciut lepiej. ale zeby nie bylo, ze tylko narzekam - ta jedna aktoreczka byla calkiem niezla a i reszta byla znosna ;]
ogolnie tylko dla zagorzalych fanow gatunku, reszta niech omija szerokim lukiem
Jakim CUDEM ty to obejrzałeś? Nie mówię, że i ja bym chciał, ale takie zapomniane starocia są niemalże nieosiągalne!
Jest na DVD, ale naprawdę nie warto wydawać na niego ani grosza. Bardzo słaby film bez plusów.
de gustibus... ja, w pewnym sensie naturalnie, uwielbiam ten film. Jest ABSOLUTNIE amoralny, sade'owski do dna, totalnie nihilistyczny i depresyjny. Realizacja na szczęście totalnie amatorska i "udawana" - pisze na szczęście, bo nieco bardziej realistyczna realizacja np. scen tortur poszczegółnych bohaterek spowodowałaby silne mdłości.