Kubrick wspial sie na sam szczyt swoich umiejetnosci w tym filmie. "Full.." powinien być w pierwszej 10, niestety nie wszyscy film zrozumieli. Pewnie większość nastawiła się na strzelanki typu rambo, wiec nic dziwnego ze sie zawiedli. Kieruje wiec apel do administracji filmwebu zeby wywalila z tej strony wszystkie dzieci neo, ktore dawaly temu filmowi jeden.
Rambo powinien być w 10 niestety nie wszyscy film zrozumieli Pewnie większość nastawiła się na bajkę typu Forrest gump
nie ma to jak porównać rambo z forrestem, rambo I oczywiście bardzo fajny film akcji, ale w porownaniu z forrestem to zupelnie inny świat ;)
dobra nie bede sie juz sprzeczał, jak kto lubi ;)
dla mnie obydwa te filmy były wyśmienite choć ciut bardziej full metal jacket przypadło mi do gustu ;)
a rambo tez jak najbardziej w porzadku ;)
Wywalenie użytkowników za niskie oceny jest niemożliwe. Takie prośby są więc daremne.
Administracja czerpie bowiem zyski z reklam, więc im więcej użytkowników posiada FW, tym więcej zarabiają, bo to im poprawia staty.
Po prostu się pogódź z tym, że niektórzy są zerojedynkowi i oceniają filmy na 1 albo 10. Takimi apelami nic nie zdziałasz (w sumie to niczym).
A co, nie jesteś zadowolony z oceny? No proszę Cię, 8.2 i 54. miejsce Cię nie satysfakcjonują? Wydaje mi się, że przesadzasz z wymaganiami. ;-)
Cóż, ale takich użytkowników jak np. manypakiao7 można by spokojnie zbanować, które oceny wystawiają tylko po to żeby zrobić komuś na złość.
Ta jasne, ten film oceniłem już dawno temu i nie dlatego, żeby ci zrobić na złość. Z resztą poszukaj w archiwum może znajdziesz mojego posta na temat tego filmu którego napisałem jakieś pół roku temu
na pewno chciał zrobić na złość twórcą filmu, a to drań jeden ha, ha,ha, a może o zgrozo film naprawdę nie przypadł mu do gustu, hańba !
Banowanie powinno zacząć się od osób będących na bakier z zasadami języka polskiego, jak ty. "użytkowników (...), które oceny wystawiają tylko po to (...) - co to za gramatyka? Już ta dziwka "me so horny" lepiej mówiła po angielsku, niż ty we własnym języku.
Sam film uważam za mocno przeciętny, począwszy od "nieba" (parę osób w różnych wątkach już wspomniało, że wydarzenia i postaci są niejednokrotnie przerysowane i zgadzam się z tym), na "chlebie" skończywszy - błędów technicznych w nim jest niemało.