PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8625}
8,0 168 tys. ocen
8,0 10 1 168107
8,1 76 krytyków
Full Metal Jacket
powrót do forum filmu Full Metal Jacket

Kubrick wspial sie na sam szczyt swoich umiejetnosci w tym filmie. "Full.." powinien być w pierwszej 10, niestety nie wszyscy film zrozumieli. Pewnie większość nastawiła się na strzelanki typu rambo, wiec nic dziwnego ze sie zawiedli. Kieruje wiec apel do administracji filmwebu zeby wywalila z tej strony wszystkie dzieci neo, ktore dawaly temu filmowi jeden.

użytkownik usunięty
Kani88

Rambo powinien być w 10 niestety nie wszyscy film zrozumieli Pewnie większość nastawiła się na bajkę typu Forrest gump

użytkownik usunięty

nie ma to jak porównać rambo z forrestem, rambo I oczywiście bardzo fajny film akcji, ale w porownaniu z forrestem to zupelnie inny świat ;)

użytkownik usunięty

...Forrest jest o wiele bardziej przerysowany i sielankowy...

użytkownik usunięty

dobra nie bede sie juz sprzeczał, jak kto lubi ;)
dla mnie obydwa te filmy były wyśmienite choć ciut bardziej full metal jacket przypadło mi do gustu ;)
a rambo tez jak najbardziej w porzadku ;)

użytkownik usunięty
Kani88

Wywalenie użytkowników za niskie oceny jest niemożliwe. Takie prośby są więc daremne.
Administracja czerpie bowiem zyski z reklam, więc im więcej użytkowników posiada FW, tym więcej zarabiają, bo to im poprawia staty.
Po prostu się pogódź z tym, że niektórzy są zerojedynkowi i oceniają filmy na 1 albo 10. Takimi apelami nic nie zdziałasz (w sumie to niczym).

A co, nie jesteś zadowolony z oceny? No proszę Cię, 8.2 i 54. miejsce Cię nie satysfakcjonują? Wydaje mi się, że przesadzasz z wymaganiami. ;-)

ocenił(a) film na 9

Cóż, ale takich użytkowników jak np. manypakiao7 można by spokojnie zbanować, które oceny wystawiają tylko po to żeby zrobić komuś na złość.

użytkownik usunięty
Kani88

Ta jasne, ten film oceniłem już dawno temu i nie dlatego, żeby ci zrobić na złość. Z resztą poszukaj w archiwum może znajdziesz mojego posta na temat tego filmu którego napisałem jakieś pół roku temu

ocenił(a) film na 10
Kani88

na pewno chciał zrobić na złość twórcą filmu, a to drań jeden ha, ha,ha, a może o zgrozo film naprawdę nie przypadł mu do gustu, hańba !

ocenił(a) film na 9
vince25xx

nie rozumiem, ale nie zniżę się do twojego żałosnego poziomu

ocenił(a) film na 10
Kani88

Twoja wypowiedź mówi o tobie wszystko.

ocenił(a) film na 6
Kani88

Banowanie powinno zacząć się od osób będących na bakier z zasadami języka polskiego, jak ty. "użytkowników (...), które oceny wystawiają tylko po to (...) - co to za gramatyka? Już ta dziwka "me so horny" lepiej mówiła po angielsku, niż ty we własnym języku.

Sam film uważam za mocno przeciętny, począwszy od "nieba" (parę osób w różnych wątkach już wspomniało, że wydarzenia i postaci są niejednokrotnie przerysowane i zgadzam się z tym), na "chlebie" skończywszy - błędów technicznych w nim jest niemało.