Gia

1998
7,5 34 tys. ocen
7,5 10 1 33579
6,1 8 krytyków
Gia
powrót do forum filmu Gia

Film Cristofera jest znakomity, obejrzałem go ostatnio na jednej z komercyjnych stacji - włączyłem ów program chyba tylko z nudy - i chuba do konca życia będę wdzieczny, że własnie wtedy się nudziłem :)))) Nie rozumiem dlaczego obraz ten przeszedł bez echa???? odpowiedz może byc jedna - Amerykanie jak zwykle nie docenili warościwego filmu - tacy to juz pseudointelektualisci - trzeba im wybaczyc wrodzoną głupotę!! przede wszystkim zastanawia mnie jednak dlaczego nie dostrzeżono roli Angeliny Jolie - do tej pory sądziłe,że to tylko ładna dziewczyna z dużym biustem - Lara Croft i nic więcej!!! a tu proszę!! genialna, zasługująca na wszelkie nagrody i pochwały kreacja!!!!!! jestem zzachwycony jej grą, charyzma, swobodą ruchów umiejetnoscia odziaływania na widza. Angelina brawo!!!!!!!!!! Oskar którego dostała za przerwana lekcję muzyki to tak naprawde moim zdaniem Oskar za Gia'e!!!!

użytkownik usunięty
russellfan

Heheh Lara Croft z dużym biustem ,własnie Angelina chciała Lare uczłowieczyć wiec z tym biustem to przesada ;) no a co do osakra to dostała za własnie ren film co miała dostać a nie za inny a za ten dostała złotego globa wiec jednak jakaś nagroda za aktorstwo polecam oprucz TR jeszcze inne mase filmów a sie przekonasz ze TR był filmem do regóły który mi sie i tak podobał.