Film świetny pod każdym względem, emocji, historii i jej przedstawienia, efektów, scenariusza i aktorstwa. Fabuła ogólnie jest świetna tylko momentami przewidywalna, co jest jedynym mankamentem. Uśmiałem się, zasmuciłem, byłem podekscytowany i miałem dreszcze. Polecam to mało powiedziane.. =)
Dobra gra aktorska, dobry film. Określiłbym go jako familijny z elemtami SF ale taki miał chyba być. Ja osobiście oglądając go poczułem się jak mały chłopiec i czekałem aż mały Atom powali giganta :). Jak nie lubię filmów familijnych, ten zasługuje na wysoką ocenę. Popieram 9/10.
Zgadzam się z wami. Mam jednak pewno ale dotyczące "przewidywalnych momentów", przemysł filmowy jest już tak rozwinięty że scenarzyści nie mają już pomysłów wiec wszystkie filmy mają praktycznie taką samą fabułę wiec na dzień dzisiejszy mało komu udaje się zrobić film którego scenariusza nikt się nie domyśli. Mimo wszystko film mi się bardzo podobał.
PS Dubbing niepotrzebny. wolał bym lektor ale to już moje zdanie :D
Ja oglądałem z napisami więc komfort był o wiele lepszy ; ). A z tą fabułą to masz zdecydowaną rację, oglądałem wiele podobnych do siebie fabułą filmów, więc trudność w wymyśleniu nowych jest naprawdę trudna i dlatego film nie dorósł by być arcydziełem, ale bardzo dobry a nawet świetny na pewno ; ).