Pomysł fajny ale wykonanie fatalne, nic nie trzyma się kupy, brak logiki, beznadziejna gra aktorska, sztuczne naciągane teksty, krzyki i wybuchy euforii. Męczący film. Nudny, nie wciągający. Ja dooglądałem z nadzieją na jakiś fajny koniec, moje 11-to letnie dziecko wyszło z grymasem niezainteresowania i lekkim uśmieszkiem w stronę rodzica.
Powiem tak,Film jest świetny jak i gra aktorska,nieczego mu nie brakuje.Naprawde sie postarali aby zrobić go takim jaki jest. Skoro Cię męczył jak i twoje 11 letnie dziecko,to po co go oglądaliście,Lepiej bylo dziecku wlaczyc jakąś gre mmo zeby się nie nudził.Widać że mało wiesz o kinie.Takich ludzi mi szkoda.Mogę się założyć ze zamiast pojść do kina ściagnąłeś go z torrentów w wersji Cam z nadzieja ze,,za darmo'' zobaczysz takie kino ze Filmy w technologi 3D sie przy nim chowaja na twoim 15Calowym Ekranie W Laptopie ;)
Reasumujac twoja wypowiedz: wykonanie fatalne-tak wlasnie jak mówisz ,sądze że wykonałbyś je lepiej, ty byś grał rolę głowną a twoje dziecko by kręciło Film gapiąc sie na pokemony
Nic nie trzyma sie kupy-No oczywiście rozumiem tutaj ze rezyser zamiast nakręcić i poskładać film tak jak powinien,Tak sie,, najebał'',sorry za określenie,ze potem nie wiedział co i kiedy z czym połączyć.
Sztuczne naciagane teksty-Nie zauwazylem w tym Filmie tutaj niczego sztucznego i naciaganego.Moim zdaniem jak i pewnie wielu osob Fabula tutaj naprawde była dopracowana.
Krzyki i wybuchy euforii- I to mnie tutaj rozbawiło ;) euforiee odczułeś na sobie,czy chodziło ci tutaj o grę aktorów.
Skoro cały film oglądałeś z nadzieją aż się skończy i może dadza coś fajnego.To po co go wogole oglądałeś.Ja jak włącze Film naprawde słabej produkcji,gdzie na filmwebie ma ocene powiedzmy 2-4 to wyłączam jesli mnie nudzi,bo nie jest tutaj powiedziane ze jak film został słabo oceniony,to go od razu skreslam i nie oglądam.
Najbardzej to mi żal własnie Twojego 11 letniego syna,skoro po tak dobrej produkcji wychodzi z grymasem na twarzy.Kiedyś to się czekało na Bolka i Lolka i jaki by odcinek nie był zawsze dla dzieci był fajny. A teraz jak już jest nie zadowolenie w tak wysokiej produkcji,to naprawde nie wiem co mam powiedzieć.Ostatnimi czasy dzieci zamiast pojść na podworku i pograć w piłkę i pogadać z kolegami,siedzą przed tymi komputerami,graja w bezsensowne gry i zamulaja, napychając sie przy tym chipsami i cocacola.A potem nie dziwie sie ze po ulicy zapierdalaja Grubasy i nie wiedzą co począc ze swoim zyciem.Istne NOlife'y.Dałbyś dziecku książkę do poczytania,albo sam poczytał jeśli umiesz czytać.
Twoje oceny filmów to 99% 9-10 od gniota po dobry film, dlatego nikogo nie zdziwi powyższa wypowiedź - Tobie podoba się po prostu wszystko. Co do reszty wypowiedzi jest ona na poziomie tępego gówniarza, któremu wydaje się, że pozjadał wszystkie rozumy. Co do mojego dziecka ? Tak wolało poczytać książkę a potem pojeździć na sankach niż zawracać sobie głowę takim amerykańskim gniotkiem.
nemo999 tylko zobacz ze ja oceniam tylko dobre filmy. I oceniam za fabułę muzyke, grę aktorską.
A kto ocenia gnioty?
Biogdan juz Cie podsumował.
Dlatego zostawiam to bez komentarza
A Tępego gówniarza to możesz nazwać swoje dziecko,wątpie zeby czytało ksiązke.
Własnie przez takich znawców jak ty dobre filmy oceniane są słabo i negatywne komentarze zniechecaja do ogladania innych. A Gnioty które wysoko oceniasz.Ludze zaczynaja oglądać a póżniej żałują ze wogole włączyli.
nemo999 bo Ty sie po prostu magii kina nie znasz i nie potrafisz sie wczuc w emocje.
Moim zdaniem swietne kino i polece kazdemu kto ma chec rozluznic sie i milo spedzic czas.
Popcorn, Cola, wielki ekran i naprawde wiecej nie potrzeba !!
Potrzeba troszkę innego kina aby popaść w emocję. Co do coli i kukurydzy to powiem - nie lubię takiego jedzenia i nie pochwalam szeleszczenia i rumoru podczas seansu w kinie, dlatego czasem wolę popatrzeć na ekran w domu.
http://www.filmweb.pl/film/W%C5%82%C3%B3cz%C4%99ga+ze+Strzelb%C4%85-2011-569170
Takiemu czemuś dać 10 <facepalm>