PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=180280}

Giganci ze stali

Real Steel
2011
6,9 101 tys. ocen
6,9 10 1 101465
6,0 27 krytyków
Giganci ze stali
powrót do forum filmu Giganci ze stali

że film jest całkiem niezły. Gdybym go oglądał jakieś 20 lat temu, to pewnie bym się zesrał z wrażenia i ekscytacji, widząc naparzające się po pyskach ,,transformery" (moje pokolenie na pewno pamięta, że kto oglądał ten serial animowany z satelyty był boss).:P
A teraz, oglądając go jako stary chłop, stwierdzam - całkiem fajna produkcja na niedzielne popołudnie, można ją obejrzeć z żoną oraz dzieciakami. Trochę wzruszająca, trochę przekonująca, że nie ma rzeczy niemożliwych i nigdy nie należy się poddawać bez walki, a troszkę US-propagandowa (azjatycko-rosyjski sojusz tych po złej stronie mocno rzuca się w oczy, czym on jest dla dzisiejszego USA tłumaczyć nie trzeba:>). Poza tym, masa boksersko-złomowej akcji, no i film jest przyzwoicie długi, co w dobie filmideł, mających godzinę i 15 minut z napisami trochę go wyróżnia spośród innych podobnych produkcji.
P.S.
Do końca miałem nadzieję, że mały ATOM po walce zacznie krzyczeć ADRIAAAN!!!:D

ocenił(a) film na 6
Bodzepor

Ha ha, mi tez się kojarzył z Rockym Balboa, mały śmieć, w którego nikt nie wierzył, a dzięki uporowi trafił na szczyt. Ta ostania walka też całkiem jak Rockyego 1, przegrał w walce z wielkim, czarnym pyszałkiem, ale i tak wygrał.

Bodzepor

. "Gdybym go oglądał jakieś 20 lat temu, to pewnie bym się zesrał z wrażenia i ekscytacji, widząc naparzające się po pyskach ,,transformery" - tak dobrego tekstu dawno tu nie widziałem :)) heheheheheheheh .pozdrawiam Bodzepor !!