PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=180280}

Giganci ze stali

Real Steel
2011
6,9 101 tys. ocen
6,9 10 1 101465
6,0 27 krytyków
Giganci ze stali
powrót do forum filmu Giganci ze stali

Rewelacja!!!

ocenił(a) film na 10

Wypowiedź dla wszystkich którzy oglądają AŻ DO BÓLU AMBITNE FILMY. Jeżeli ktoś chce rozwijać intelekt i męczyć umysł po dniu spędzonym w pracy obok upierdliwego szefa to niech nie wypowiada się na temat tego filmu i ich podobnych. FILM ROZRYWKA PO PROSTU !!! Po co wy oglądacie takie filmy? Jeżeli cały film analizujecie co? gdzie? po co? to gdzie tu sens rozrywki. Ja się bardzo dobrze bawiłem i nawet do końca nie przewidziałem fabuły co do tej pory zdarzało mi się bardzo często. Myślałem, że to następny film w stylu Transformers naszpikowany efektami specjalnymi a tu miła niespodzianka. KINO FAMILIJNE W STYLU "ROCKY" I BARDZO DOBRA ZABAWA nawet dla wybrednych jeżeli chodzi o takie kino.

ocenił(a) film na 10
meeshek

Zgadzam się w 100% film świetny dobra zabawa gwarantowana!!!!

ocenił(a) film na 7
meeshek

nie oglądałem,ale dzisiaj obejrzę.

Natomiast zgadzam się z tokiem myślenia autora wątku.Dlatego też podobała mi się Pirania i niedługo zasiądę do Noc rekinów.
Czasami film ma być po prostu rozrywką.

ocenił(a) film na 2
meeshek

W stylu Rocky'ego? Po prostu nie wiem, co odpowiedzieć... Proponuje puścić sobie Rocky'ego, a bezpośrednio potem Gigantów. Najlepiej będzie wtedy widać przepaść dzielącą oba filmy i mielizny, na które co trzy minuty wpada ten drugi.