że moje dzieciństwo akurat ominął, a jestem z rocznika 89(grałem tylko w grę "the goonies" na pegazusa:P). Nie wiem może akurat w latach 90-tych nie puszczali tego w polskiej TV ? W każdym razie film widziałem wczoraj i faktycznie może się podobać, taki Indiana Jones w wersji dla młodszych:P
No kto by pomyślał :D Mi się jednak udało oglądnąć ten film w okresie jakże mojej młodości, a przyznam cieszyłem się ogromnie na nim i podsycał moją wyobraźnię ;] Chociaż jak autor też jestem z rocznika 89 :D
Ja jestem z '90 rocznika. Na szczęście w latach mojego dzieciństwa udało mi się go obejrzeć aż kilka razy z tego względu, że bardzo mi się podobał. Muzyka z filmu niezapomniana, zawsze będzie się kojarzyć z filmem "The Goonies".
ja tez tego filmu nie widziałem wczesniej, czy szkoda? raczej nie, bo widziałem inne ciekawe filmy.
Ja go oglądałem jak miałem z 12 lat. Rok 1989 bodajże. Na kasetach vhs :). Do dziś lubię go ogladać mimo że jest dla dzieci. W tv często go puszczają i chętnie go oglądam. Szkoda, że nie było więcej tak dobrych filmów tego typu.
Pamiętam tez grę Goonies na małe Atari :) Chyba jeszcze mam gdzieś dyskietkę 5,25 cala :)