Naprawdę uważacie, że to jest film godny polecenia? Rekomendowałbym go tylko komuś, kogo szczerze nie lubię.
Cenię sobie dobre kino, nie przepadam jakoś specjalnie za komediami, gdyż większość tego typu produkcji jest głupawa, ale ta jest na prawdę całkiem niezła.
Nie i jeszcze raz nie. Uśmiechnęłam się zaledwie kilka razy, a poziom niektóych żartów jest żenujący. Fabułka idiotyczna. Przyznam, że nie lubię komedii, ale ta miała być "w moim guście". Szkoda czasu.
a co ci to da ,że 10 osób napisze tak a 10 nie? i co zrobisz,rzucisz monetą?za tak lub nie powinny przemawiać argumenty
Nie ma to dla mnie znaczenia po prostu chce znac prosta opinie ludzi o tym filmie czy im się podobał czy nie a czy go obejrze to zdecyduje o tym sam.
Zdecydowanie tak. Podeszłam do tego filmu z duża rezerwą, wiadomo jak to do komedii hollywoodzkich, WARTO!!! dawno sie tak na filmie nie usmiałam, bilet od kina wart swojej ceny. Puerwszy raz od dawna wyszłam z kina zadowolona, że do niego poszłam. I tak jak trailer jest zajebisty to film jeszcze lepszy!
Aja wlasnie po trailerze sie napalilem i sie raz usmialem jak komendat zdradzil swoj wiek,ale film ogolnie spoko,
Boze co stało sie z tą piękną Sandrą Bullock
TAK. Byłam wczoraj i uśmiałam się kilka razy do łez. Bardzo rzadko chodzą na komedia, ale ta była tego warta. Cały czas banan na twarzy:)
Nieśmieszna komedia, humor na poziomie tej części ciała gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę.
Autentycznie śmieszne sceny można policzyć na palcach jednej ręki.
Po prostu szkoda pieniędzy na bilet.
Odradzam i to bardzo, tego się nawet nie obejrzy na kompie. Trzymaj sobie pieniążki na inną komedię z Jennifer Aniston Millerowie albo poczekaj na Woodego Allena.